mustafakereminannesi Mnkkus minnacık bir hüma kuşu 🐦 hayırlı ömürler dilerim Hüma’cığa 😍 hoş geldiniz 😊
mustafakereminannesi Yusufummm Yusuf ismi de çok güzel. Kardeşimin adın😊 hayırlı bir ömrü olsun. Adının sahibi gibi güzel yaşasın. Hoş geldiniz 😊
mustafakereminannesi Coolmom 3-2-1 başlayalım o zamannnn 😂😂 çok uzak yerlerde değiliz bu çok güzel. SEKA parkta filan bir organizasyon yapsak herkes gelebilir diye düşünüyorum 😊😊 hoş geldiniz bu arada 😊
Dilber mustafakereminannesi ya yanlis anlamayin ama esim guvenip salmaz ki :( onunla gelsem grse bi sonra gider gene o olur mu
mustafakereminannesi OnurFundaGen Köseköy tarafındayım. Çelik halat fabrikasının yanında. Ertuğrul Gazi diye geçiyor
mustafakereminannesi Seddaa Gebze de çalışıyordum ben de. Tabi Doğum iznine çıkmadan önce. Geri döner miyim belli değil 😂🙈 Ali Urasa sevgiler. Hoş geldiniz 😊😊
mustafakereminannesi Ebrutrkmn aynen öyle oldu. Bu kadar çok Kocaelili olduğunu düşünmemiştim aslında. Ama epey kalabalıkmışız. Ben de çok mutlu oldum 😍
elf-uras Babydefne ikisine de çok yakın canım barbarostayım bende 🙂bal arısı anaokulunu biliyo musun oranın karşısı hemen
mustafakereminannesi DerenGrkemYetiker Rüzgar ile Mustafa ay olarak çok takın. 20 temmuzuz biz de 😊 hoşgeldiniz 😊
mustafakereminannesi Mervee98 bir genç anne daha. Maşallah size. Oğlunuzla güzel bir ömür sürün inşallah 😊😊♥️
mustafakereminannesi dorukcumveannesi nickname ler hep bebeciklerden geliyor 😂😂 hoş geldiniz siz de 😊😊
mustafakereminannesi [silindi] Ümraniye’de oturmuştum ben de. İstanbul yaşamak için çok zor değil mi 😬
mustafakereminannesi elf-uras vayyy yarın büyük gün. 1 yaş için bir organizasyon var mı 😍😍 hoş geldiniz bu arada