Dilber mustafakereminannesi ya yanlis anlamayin ama esim guvenip salmaz ki :( onunla gelsem grse bi sonra gider gene o olur mu
mustafakereminannesi Dilber açıkçası bilemedim şimdi. Benim için sorun yok ama herkesin fikrini almak lazım. Bunu organizasyon yapacağımız zaman bi konuşuruz tekrar. Sonuçta çoğumuzun eşleri ve ya bir yakını bırakacaktır gideceğimiz yere diye düşünüyorum
Sedakanikyiss mustafakereminannesi Amin inşallah 🤗🤗 Çok zoor ama onlar Rabbim in hediyesi😊 Allah evlatlarımızı bize bağışlasın 🤗🙏
mustafakereminannesi Sedakanikyiss aminnn. Rabbim sağlık versin kuzularımıza hepimizin 🤲🏻 Peki size yardım eden birileri var mı? Tek başına imkansız gibi geliyor 🙈
Zehrayrnc Seddaa Serenay bende Gebze merkezdeyim kızlar 8buçuk aylık bi oğlum var bizde Gebze de buluşsak ne guzel olur 🥰
Sedakanikyiss mustafakereminannesi Tekim 🤫🤦♀️🤦♀️ Allah yardım ediyor çok şükür bugünlere gelebildik 😂🤗
mustafakereminannesi [silindi] Allah sabır versin valla. Ben istanbuldan Kocaeli’ye gelince çok rahatlamıştım. Hala İstanbul’a yolum düşünce boğuluyorum. Halbuki 12 yıl yaşadım orada. Alışılası değil ama hayat bizi büyük şehirlere zorluyor maalesef 😬
mustafakereminannesi Mervesare Zeynep de kardeşimin ismi. Çok mutlu oluyorum bu isimleri görünce 😍 hoş geldiniz 💕