Cida2710 Kızlar ilk çocuk doğum parası olan 300 TL ne zaman yatırdılar bizim 5 ay oldu hala ödeme aşamasında gözüküyor e devlette ?
Sevinc543yakut Cida2710 pttye git canim sor benimde öyleydi yatmış dediler aldım ama tabi 13 ay oldu bana
Aringulay_murat Cida2710 hep ödeme aşamasında yazacak siz giidp postahane alabilirsiniz o yatmış adınıza zaten.
Aringulay_murat Cida2710 biz ocakta başvurduk Mart’ta aldık bnde baktgmda ödeme aşamasında yazıldı aldım işte bu ay
Cida2710 Sevinc543yakut PTT sormuştum çok önce e devlette yattı deyince sisteme geçiyormuş bende anlamadım gerçekten
snowflake Ben başvurduğumda gelecek ayın son haftası yatar dedi ve yatmış kaç hafta oldu daha almadım parayı
M-V-S868820 snowflake bazen yattığı halde ödeme aşamasında yazıyo bende çıkıp ptt ye soramadığımdan ssk yı aradım ordan yattıgını öğrenince gidip aldım
asyababy20 Cida2710 PTT ye git canm yatmistir o çoktan benimdr öyleydi temmuzda doğum yaptım Şubat’ta aldım e devlette ödeme asamsinda yazıyordu PTT yi aradım abla git al prani snra zaman aşımna uğruyor geri alıyorlar parayı demişti telfndaki personel
Rojdaa PTT ye gidin yatmıştır diye düşünüyorum çünkü benimki de yatmış olmasına rağmen e devlette ödeme aşamasında yazıyordu