SeverusSnape TheLatte ben doğumdan 1 ay sonra 25 kg vermiştim. Gerçi hamile kaldığımda 78 kg, doğuma gittiğimde 112 kg idim 😅 20 aylık şu an kızım, hamile kaldığım kilomdayım. Benim de acilen 10 kg daha vermem lazım. Umarım verebiliriz🦦
vuslat1108 bsr1453 evet canm emziriyorum bebeğim 6 aylıkken başladım. Burdan bir arkadasin verdiği emziren anne süt artıran karışım var. Yarım limon 1 elma 5 adet top kişniş 5 adet tok karabiber Çay kaşığının ucuyla kimyon Hepsini bir sürahiye koyup üzerine 1 litre kaynamış su koyup birde içine 1 bardak demlenmiş ıhlamur katiyirum yemeklerden yarım saat önce 2 bardak bu karışımı iciyorum. Sonra kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği ile klasik yumurta veya omlet domates salatalık bol yesillik yiyorum.öglen ne yemek yaptıysam ondan bir dolu tabak yanında salata .akşamda çorba yoğurt veya karabugdayli kiniolai vs salata yoğurt şeklinde yiyorum.
1prens_2prenses TheLatte ekmeği tamamen kestim akşam 6 dan sonra bise yemedim her gün 15 dakikalık leslie yaptim ve bol bol.su
TheLatte 1prens_2prenses bende suan kestim tamamen 7den sonra bişey yemiyorum bende de işe yarar insallah ☺️
incidenizzz TheLatte en iyi kilo yavs verilen kilo canim ben diyeti biraktim 1 ay olcak hala kilo almadım ya ama dikkat de edoyorum canim
TheLatte incidenizzz evet sağlıklı olanda senin yaptığın aslında. Dengesiz kilo verince hızlıca geri alınıyo.
vuslat1108 TheLatte Burdan bir arkadasin verdiği emziren anne süt artıran karışım var. Yarım limon 1 elma 5 adet top kişniş 5 adet tok karabiber Çay kaşığının ucuyla kimyon Hepsini bir sürahiye koyup üzerine 1 litre kaynamış su koyup birde içine 1 bardak demlenmiş ıhlamur katiyirum yemeklerden yarım saat önce 2 bardak bu karışımı iciyorum. Sonra kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği ile klasik yumurta veya omlet domates salatalık bol yesillik yiyorum.öglen ne yemek yaptıysam ondan bir dolu tabak yanında salata .akşamda çorba yoğurt veya karabugdayli kiniolai vs salata yoğurt şeklinde yiyorum
TheLatte aysenur_58 ilk aylar benimde gitmişti 95 den 70 düşmüştüm ama üstüne geri kilo aldım ya ☺️ bide su içmiyodum hiç suan zorla içiyorum.