Minikuzu Cnr2019 maşallah tahlil falan yaptırdınız mı değerleri normalse ve sağlıklı besleniyorsa sıkıntı yoktur. Fakat abur cubur yiyerek kilo almışsa sıkıntılı olabilir
Cnr2019 Minikuzu cevabınız için teşekkür ederim abur cubur çok nadir yer birinde görünce tadımlık ama nadir. Gece sabaha kadar emiyor gündüz de kahvaltı öğleden sonra uyur uyanır çorba yada akşama ne yaptıysam onu yiyor ama çok iştahlı sürekli elinde salatalık su süt ağzı boş kalmıyor sağlıklı şeyler yese bile. gören neyle besliyorsun diyor bana çok fazla geliyor kilosu yaşıtlarını görünce
Cnr2019 Yeniannecik karbonhidrat verme böyle iyi sütün yarıyordur dedi sabaha kadar emiyor yeni doğmuş bebek gibi ama bana çok fazla geliyor yaşıtlarına göre birde sizlerin düşüncelerini almak istedim
aykoz_ Yeniannecik Cnr2019 16 kıloyuz 22 aylık 90cm . Bana obezite olabılır dedi 2,5 yaşa kadar emsin yoksa daha cok yer dedi anlamadım
Aycan5454 Cnr2019 fazla bencede kilosu yeğenim var 4 buçuk yaşında 17 kilo Başka doktora sordunuz mu kilosunu
Roseses Kızım 27 aylık 16 kilo 94 cm boyunda o bile yaşıtlarından iri duruyor 3-4 yaş bedeni giyiyor, 18 aylık bebe için 16 kilo biraz fazla ama tam hareketli oldukları zaman belki şimdiden sonra almaz boya gider
Morcivert061 Cnr2019 doktor iyi dediyse takma canım. Benımde kızım 20 aylık 6aydan beri 11 kilo doktor normal bütün değerleri dedi. Bende kafaya takmaktan vazgeçtim. Doktorunu dinle canım.
Cnr2019 Morcivert061 bünyeyle alakalı olabilir tahliller güzelse takmayın ama azıda fazlası da zarar işte. Obez olur diye korkuyorum
Minikuzu Cnr2019 yeğenim 1 buçuk yaşında 22 kiloydu :) şimdi 7 yaşında 30 kilo yoktur :) sağlıklı kilo alıyorsa boya gider inşallah zayıf olsa bi dert kilolu olsa bi dert:) doktorunuz normal diyorsa dert etmeyin 18 aylıkmış yaz geldi çıkar gezdirir dışarıda oynatırsanız zayıflar
Annesizanne Cnr2019 benimki de 18 aylık olucak 11.800 kilosu hiçbirşey yemiyor doktor kilosu iyi dedi ama bana az geldi benim kızın boyu da ayakkabısıyla birlikte 80 cm çıktı
Umutegem Cnr2019 masallah cnm baya iyi genetikte olabilir anne baba iriyse 26 aylik oglum 14 kg 87cm boyuda
Cnr2019 Umutegem ben normalim ama baba iri ilerisi için korkuyorum bebeklikten başlıyor obezite olayı