Merfeee Ayazz444 mamadan memnunum ama biraz kokusunu beğenmiyorum Arkadaşlarla konuşuyorumda hepsi aynıymış koku konusunda
Bebeminnie Ayazz444 ben doğduğndan itibaren kullanıyorm maşallah diyetm hiç gaz sancısı fln çekmedk Biogaia damla kullanıyorm Emziriyorum doymazsa mama veriyorum Sma optipro alın ama gold yağlı bi de kkusu bi değişik
123456 Ayazz444 sma optipro kullanıyorm o güzel diğeri bi tane daha onda optipro yazmıyo o hiç güzel değil oğlum kusck gibi olıyodu içerken içemedi zaten onu kutu çöpe gidecek bu gidişle..
Merfeee Tubutubu 400ml 44 liraya alıyordum İlk aylarda bende baktım yetmiyor 800 ml 79 liraya alıyorum😄😄
Minikprensannesi Ayazz444 o da güzel gold serisinin daha çok çeşitlendırılmış halı ben ıkısınıde kullandım gold bulunca gold aldım şimdi kullanıyorum mama bitince bulamazsak optıpro alacagım
Ayazz444 Melekanne hangi mamaları denediniz ben bebelac gold kullandım hiç kilo almadı ve sanki doymuyodu bebivita aldım oda sanki gaz yaptı
Aysql Melekanne beden Sma peki ? Oğlum 2,5 aylık kilosu az doğdu meme mana şeklinde geldik hep çok şükür kilomuz şuan çok iyi aptamil prematil, aptamil confornil kullandım golden goat almayı düşünüyordum yorumları okuyunca kafam karıştı gaz sorunumuz çok bizim hepsini kullanmışsınız neden sma?
Ezey Melekanne ya bende de mama var optipro bebeğim hem anne sütü hem mama alıyo akşamları doymuyo sadece akşamları veriyorum mama hala kutuda bir sürü doğdugunda almıştık mamayı tarih süreleri çok kısa 3 hafta içinde kullanmamımız gerekiyormuş bebeğim 20 günlük oldu mama bitmiyor çöp mü olacak ve çok ta pahalılar siz nasıl kullanıyorsunuz
123456 Annnisshhh e bebekten alıyorm cnm ben netten de sipariş verebilirsin 900 gr lık alıyorm genelde