kubra2608 Hanımlar perdelerimi yıkayacam da yıkarken daha beyaz olması için içine koyduğunuz bi şey var mı 😅
Cheddar kubra2608 çamaşır sodası kullanıyorum. Ön yıkamalı yıkıyorum. Makine deterjanı aldıktan sonra pause alıp biraz bekletiyorum deterjanlı suda :)
YasemiNYagmur1 kubra2608 perdeleri makinaya yerleştirip arasına fairy sıkıştıyorum. Yıkama suyu alırken bulaşık makina parlatıcı ekliyorum. Yumuşatıcı gözüne de 1 tatlı kaşığı şeker koyuyorum
prenses_annesii2603 kubra2608 perdelri koyduktan sonra 4 tane aspirin atıyorum deterjani da koyuyorum bem beyaz çıkıyor
Birceninannesi ikipasa_annesi genelde bulaşık makinası tableti atılıyo içine. Ben deterjan bölümüne karbonat biraz şeker sodamatik vanish ne bulursam koyuyorum😅
Ayzsnkal Perdelerin içine 2 adet büyük aspirin hapı bulaşık makine tableti ayrıca makine deterjanını koyduktan sonra yine aynı göze biraz sıvı bulaşık detarjanı sıkıyorum🤗
Birceninannesi kubra2608 ahahah evet😂 size cevap vercem diye @ikipasa_annesi nin yoruma cevap vermişim aklım başka postta ama kalbim yapamadığım temizlik postlarında sorry😅
Cheddar kubra2608 beyazlar için harika bi buluş 😂 çok eskiden beri var ama genelde marketlerde deterjan bölümlerinin en alt rafında olur göze çarpmaz 😅 annem bildim bileli hep kullanır ondan alıştım
Ebrugoktug08 Benim de perdem kırıştı makina da perdeciye ütülettim tekrar yıkanınca yine kırışır mı acaba ?? Yada yaşayanlar bunu ne yapıyor
kubra2608 Ebrugoktug08 ben deviri düşük ve 30 derecede yıkıyorum ıslak ıslak asıyorum hemen hiç kırışmıyo