Yavrusununannesiii Kızlar bebeğim 25 günlük aşırı kusuyor daha doğrusu yine kusuyordu ama 2 gündür gaviscon ilacı önerdi doktorumuz mide reflüsü için deneyen ve bebeği ondannsojra aşırı kusan varmı
mechule Yavrusununannesiii bebeklere kullanıldığı bilmiyordum başka bir şurup kullandık biz kusma için
Cheerfulmom Yavrusununannesiii bana doktorumuz gavisvon yazdı ama o tozdu kullanamadık mamaya yada sütün sonuna ekle içir dedi içiremedim. Doktorumuzu degiştirdim o doktorumuz şurup verdi hem kullanımı kolay hemde kesti kusmasını
Berfinnn Yavrusununannesiii valla ben kullandım ama bi işe yaramadı toz olanından. Şuan 7 aylık azalıyor git gide kusması canım
Cerenaslan Yavrusununannesiii Şurup gibi olanı kullandım hiç bir işe yaramadı. Başka doktora götürdüm toz olanı verdi. Çok kusuyodu 5. Ay da toz olana başladık. Günde 3 kez ya az bi sütünle ya da suyla karıştır ver demişti. İlk başlarda 2-3 çay kaşığı sütümle karıştırıp verdim daha sonra aynı şekilde suyla karıştırıp devam ettim 9 aylıkken komple kusması bitmişti çok şükür. Şimdi 13 aylık hiç kusmuyor.
BARKINATLAS Yavrusununannesiii gaviscon infant yazmıştır.toz şeklinde.mamasına yada sütünüzü sağıp karıştırın.bir şaşeyi 2 sefer kullanıyorsunuz. Bir sabah bir akşam.
Yavrusununannesiii BARKINATLAS Aynrn canım ama 2 gündür bebeğim ağız dolusu kusıyor kullanımı bırakmayı düşünüyorum
BARKINATLAS Yavrusununannesiii biz kullanırken relactazda kullanıyorduk o dönem.bizde işe yaramıştı hatta 1 ay önce bıraktık kullanmayı.6 aylık olmak üzereyken.
BARKINATLAS Yavrusununannesiii ben doktor sabah akşam böl ver dedi.o zaman pek kesmedi bende sabahları 1 şaşeyi mamasına katıp veriyordum.çok rahatlamıştı.gazını alırken biraz kusuyordu yediğin fazlasını ama önce ki gibi değildi.önceden fışkırarak kusardı.haviscon kullanınca azıcık kusardı.ben 4 aydan fazla kullandım.
Yavrusununannesiii huzunkovankusu Yanyana 2 şase var 1 saseyi sabah akşam şeklinde mi bölüpveriyorsınjz bide sütünüzle karıştırıp mı veriyorsunuz
Seutfu Yavrusununannesiii benim oğluma da verdi.ama kusması geçmedi. 1 hafta kullandım bıraktım sonra.6. Ay bitti kusması da bitti. Bazı çocuklar hobi olarak kusuyor sanırım 🙄
huzunkovankusu Yavrusununannesiii bizim baya kronikleşti reflü. Kilo kaybı da var. Öyle olunca doktor günde 3 kez verdi. Sabah öğle akşam. Yan yana olan 2 şasenin her öğünde birini vermek gerekiyor canım. Doktor yediklerinin içine katın demişti. Anne sütü değil mama alıyor oğlum mamalarına koyuyorum.