birfincantuzruhu Kızlar merhaba bu cuma 4. ay aşımız yapılacak. Ateş vs yapıyormu. Tecrübeli anneler önerileriniz neler ? Bide kaç tane yapılıyor acaba ebe pek bisey demedi de 🤦♀️
Durukusunannesii birfincantuzruhu bizde Pazartesi olcaz 2 tane yapılıyo ateş yapablir ama yaomayadablır her aşıda oldgu gibi :) eger ateş olurda calpol verebilrsnz yada fitil :)
Dorukeda birfincantuzruhu pazartesi olduk canim 2 bacak sadece bizde ates yapmadi sukur ama huzursuzluk vardi
Pamukkzm2505 birfincantuzruhu biz dün sabah olduk geceden beri ateşi bi çıkıyor bir düşüyor çok huysuz bacağı da ağırıyor herkes aynı olcak diye bişi yok tabi ki sizin olmaz inşallah
Karadeniz-li birfincantuzruhu biz pazrtesi yaptırdık iki bacaktan birinde hiç ağlamadı bile ikinci yakıyor dedi ebe ağladı baya ateş felan hiç olmadı ama aşırı huzursuzluk oldu durdukyere ağlıyor aşıdan beri ama aşımı sebebi bilmiyorum tabi birde bizim hiçbir aşıda ateş olmadı demir ilacda veriyorlar bebeğin kilosu nekdrsa okdr hergn damlatıyoruz ağzına beş kilo ise beş damla gbi inşllh ateş olmaz
151120 Canım iki bacak yapılıyor ateşi olmadı ama huzursuzdu çok calpol içirdim ben eve geldikten sonra hemen. ki hala huzursuzluk geçmedi ya 😂😂kalıcı kaldı o yün bugündür çok uğraştırıyor kızım beni denk geldi herald
Med Iki bacaktan vuruluyor. Eve gelince calpol verdim ben birde 5 te verdim hemşire öyle dediği için. Ateş fln olmadı. Banyo bile yaptık