Nrshurz Kızlar 19 günlük erkek bebek annesiyim bugün pipisinin üstünde sol tarafta şişlik fark ettim araştırdım kasık fıtığı olabilirmiş, yarına randevu aldık, başına boyle bir şey gelen var mı aranızda?
Leventin_annesi Nrshurz benim oğlumun da sol tarafında su fıtığı var cnm şişlik doktor 2 yaşında ameliyat dedi
Prnss_71 Nrshurz canm bnm oglum 3 yaşında bizde farkettık b Şişlik vardı gecmedi daha cok şişti sonra çocuk cerrahıne gıttık fıtık dediler kesin ameliyat dediler ama yeni doganlardA olabiliyormuş bende araştırdım bir yaşına kadar geçebilirmiş ama genede doktora git sen
Asafecrin Leventin_annesi bnm oğlumda da su fıtıgı var suan kontrol altında su fıtıgı kndi liginden gecebiliyomuş doktor bna öle demişti size direk ameliyat mı dedi
Nrshurz Asafecrin testislerinde şişlik yok ama huysuzlugu var tabi bi de daha 19 günlük pek anlamıyorum da emme reddi yaşadık bir süre anca alışıyoruz yani 😔
Sesii Merhaba Ameliyat olmadan geçmiyor bende her doktora gittiğimde doktor özellikle kontrol ediyor varsa ameliyat olur demişti kıyamam ona insallah her şey güzel olur
Leylakkk Asafecrin oglunuzun fıtığı geçtimi benimde 3 aylık oğlum su fıtığı var geçmeyecek diye korkuyorum 1 yasina kadar beklenecek gecmesi
Asafecrin Nrshurz testislerinde olan su fıtıgı oluyo o sancı ypmıyomuş kasık fıtıgı sancı ypmıyomuş cnm bnm oglum da su fıtıgı var doktor öle demişti senin korkutmak istemem ama kasık fıtıgı ameliyat gerektiriyomuş doktor bna öle demişti Bn fark eder etmez doktora video atmıştım oda su fıtıgı ile kasık fıtıgı arasında ki farkın o oldugunu sölemişti
Asafecrin Leventin_annesi kaç aylık bebeginiz Bn 3 aylık iken fark ettim cereah doktoruna video attım o da su fıtıgı oldugunu kndi liginden gectigini söledi kasık fıtıgı olsaydı ameliyat dedi snra randevu alıp kontrole götürdüm bu Baska doktor oda aynısını söledi 6 ayda bir kontrol dedi kndi liginden geciyo cocuga sancı yapmaz bu dedi gecmezse 18 aylıkken mudahele yaparız dedi
Nrshurz Asafecrin anladım canım çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun, bakalım yarın gidicez çocuk cerrahisine bize ne diyecek
Asafecrin Prnss_71 kaç aylık bebeginiz bna ameliyat demedi doktor kndi liginden gecer dedi geçti gibide artık fark etmiyom sişligi 6. Ayda kontrolu var bakalım ne Dick doktor