NrYlmzTsr
[bilinmeyen] seviyeme inecek kadar bir seviyeniz bile oldugunu dusunmuyorum.
Burada kadinlarla muhabbett edeceginize, isinize gidin madem ki "erkeksiniz" veya oturun bebeginiz esinizle ilgilenin. Ideal bir babasiniz ya hani.
deleted2310
[bilinmeyen] takmışsınız bir seviye kelimelere fesat anlamlar yükleyen sizsiniz size karşı herkesin seviyesi düşük sizinki yüksek maaşallah !!
tecrubesizanne
[bilinmeyen] ne güzel eşinize destek olmak için böyle bi harekette bulunmuşsunuz tebrik ederim sizi diğer babalara da örnek olur umarım.
Ama neden böyle bir başlık açtınız? Katılır katılmaz polemik yaratmak, dikkat çekmek veya tepki toplamak için mi? Eleştiriyle başlamışsınız ki katıldığınız her platform sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil. Kadınlar lohusalık döneminde inanılmaz gergin alıngan hüzünlü kafası karşmış olabiliyor. Buna sebebiyet veren kayınvalideler eltiler görümceler diğer akrabalar olabilir. Annelik öyle denge isteyen bir durum ki moralin bozukken bebeğinle ilgilenmek aşırı zor. Ağlarken emzirmek bile bebeği olumsuz etkiliyor (yaşadım) ve evet bir çoğumuz psikolojik olarak çok yalnızız desteğimizi burda buluyoruz. Başka annelere destek olurken mutlu olanlarımız da çok. Bunu siz eleştiriyorsanız burda çok uzun ömürlü duramazsınız
jotorofikgadin
[bilinmeyen] ne yazıkki burada da eğitim seviyesi düşük ya da hiç olmayan bir sürü anne var bazen doğrusunu öğreniyorlar bazen de yanlısı öğretiyorlar. Bir çoğunun çevresi yok bı erkeğin peşine evlenip gitmiş çocuk doğurmuş ve yanlız kalmış. Kimisi bunalımda çünkü değer ve saygı görmüyor. Herşey lerini de buraya mahrem demeden yazıyorlar çünkü istemedikleri birşey söylenirse engelller ya da okumaz olur biter. Etrafındaki insanlarla konuşamadığı için buraya yazıyor iletişim becerisi düşük ya da etrafındakilerin düşük kendi de çaresiz. Artık kadını erkek ayrımı bir geri kalmışlık. İnsanlar cinsiyetsiz çocuk buyutuyorlar. Bir baba foruma girer ve ne isterse okur yazar saygı cercevesinde anne ve ya baba rahatsızsa bundan yazmaz veya okumaz
deletedmom342
[bilinmeyen] Öncelikle hoşgeldiniz, ilk yazınızı okuduğumda ilgili bir baba olduğunuzu düşündüm. Fakat sonra ki yazdıklarınız hoşuma gitmedi. Sizinle karşıt görüşe sebep olanlara yanıtınız sert üslup olmamalıydı. Hele ki kadınlara karşı. Annelerin gün odası etiketinde her konu konuşulabilir. Rahatsız oluyorsanız bakmayabilirsiniz☺️
SheylaDgtkin
[bilinmeyen] hoş geldinniz 🙏🏻
Fatmahumagok
[bilinmeyen] benim eşimin telefonunda da yüklü bu uygulama çocuk ikimizin çocuğu sadece benim değil eşlerimizin de ilgilenmesi gayet normal tebrik ediyorum ki ilgili bir babasiniz.
SheylaDgtkin
[bilinmeyen] evet hoşgeldiniz dedik ama boş gelmiş olmayın lütfen cocugunuz için size yardımcı olacak postlarla ilgilenin sayın baba!
Mustafaninannesi28
[bilinmeyen] yasamadiginiz sorunlarla alakali atip tutmanizda hayatin su lafini hatirlatsin size hic kimse kinadigini yasamadan olmeyecek iyi gunler
Deletedmom324
[bilinmeyen]
Eşime hep lohusa derlerdi ilk ay. Benim yerime hep o lohusaydı Aklıma geldıkce gülüyorum 😂😂
Tugbabsra
[bilinmeyen] ya her yerdesiniz bir rahat verin babalarda burada olmaSın lütfen dilediğimizi yazalım artık şurada rahat olalım ben eşiniz olsam bu postu açmanıza bile kızardım ne öyle bin tane kadının olduğu yere post açmak ta neymiş adamın ömügünü sıkarlar neyse tüm gece Bebek eyledim buradan çıktı sinirim iyi oldu :)
Deletedmom324
Tugbabsra
Deletedmom324 atak haftasındayız :((
Deletedmom324
Tugbabsra bızım kı de bitmedi henüz az kaldı sıyırmama
Deletedmom42
[bilinmeyen] pardon eşinizin hesabı var mıdır varsa yüreğiniz onu da yazın bakalım örnek anne ve gelin modeli nasıl oluyormuş? :)
Tugbabsra
Deletedmom324 sorma ben sıyırdım ama ya
Sareem
Baba seçeneğini ilk gördüğümde forumdaki postlar görünmez onlarda diye mantık yürütmüştüm ☺️ Sadece bebek günlük gelişimi vs olur sanıyodum
dilanbartos
[bilinmeyen] Günaydınlar efendim. Hoş geldiniz sefa getirdiniz. Benim eşimde forumlara girmeyi çok sever. Burada olmamasının sebebi Türkçe bilmiyor 😂 ama herhangi bir sorun olunca o da benim gibi forumlara girerek araştırır okur. Ben burada olmanızdan dolayı gayet memnun oldum. Eşim biraz sonra eve gelecek ve bunu hemen onunla paylaşacağım 😄😄
OgrtmnZz
[bilinmeyen] gaz problemi ,mama vs gibi konular güzide nimet internette de mevcut beyfendi.neden oralardan yararlanmak yerine %99.9u anne olan bir uygulama kullanıyorsunuz ki? Gelin görümce olayını geçtim biz burada kadın kadına özel günlerimizden,rahatsızlıklarımızdan,emzirme meselelerimizden de bahsediyoruz ve açıkçası nasıl bunları toplum içerisinde erkeklerle konuşmuyorsak sizin de Burada olmanız bence bir o kadar gereksiz.faydalanabileceğiniz bir sürü mecra var lütfen oraları kullanın.bazı şeyler artık özel kalmalı.normalleşme adı altında,eşitlik adı altında yapılan her şey toplumumuzun değerlerini alt üst etti.çalışma arkadaşlarımıza ya da komşunuza regl takvimimizden ya da yumurtlama dönemimizden bahsetmiyoruz biz.burada kadın kadına konuşuyoruz.ki bence de siz boş,işsiz bir bayansınız ve buraya vakit geçirmeye gelmişsiniz polemik yaratarak.
dilanbartos
[bilinmeyen] eşim de kendi dilindeki forumlarda takılıyor. Biraz benden bulaştı diyebilirim 😂 burada pek sevilmeyeceksiniz ama olsun bir azınlık sizi sever, sahiplenir. Birer insan olduğumuzu anladığımız gün bu azınlık artar da. Şimdilik kaçmam lazım eşime anlatmak İçin sabırsızlanıyorum. 😄😄
OgrtmnZz
[bilinmeyen] 😄😄😄iş adamı 🙈ya çok hoşsunuz gerçekten.kaç gün oldu doğum yapalı siz onu söyleyin bize.bakın biz de kadınız anlarız sizi.bazen lohusalık psikolojisi yaptırıyor insana böyle saçma şeyler😄