hanbeyinannesi
ne isi var erkek kullanicilarin burda
@adm ????????
Alazcns
hanbeyinannesi ne denek ne isi var esim de bu uygulamaya bakıyor ancsk forum kısmına girip okumuş dahi degil
Mevadad
hanbeyinannesi happymom değil bu happy kids
Senin kocan ilgilenmiyo diye tribe giremessin.
Bide adm yazmış tribe girmiş😄
Keşke bütün kocalar takip etse
MayneymisAltintop
Bende bunu anlamıyorum ya! Sanki burası akademik bir mecra! Arkadaş burası evde oturup bütün gün çocuk bakan kadınların sayfası. Sizin ‘önemli ve gerekli’ gördüğünüz şeylerin yanında evinde huzuru olmayan, doğunun en ücra yerlerinde tek başına bebel büyüten, kayınvalidesinden, görümcesinden çeken ama derdini kimseye anlatamayan annelerinde bulunduğu bir yer. İnsanların derdinin ne olduğunu bilemeyiz ne durumda olduklarınıda. Yahu burası anne bebek platformu ben bile büyükşehirde yaşamama rağmen ilk günlerimi hep burda geçirdim çünkü depresyona girmiştim ve benimle aynı durumda olanları okumak rahatlattı beni. burda kimseyi tanımıyoruz cinsellikle yada kaynanasıyla ilgili birşey paylaştığında muhattapları bilmiyoruz. Bırakın insanlar rahatlasın kimseye anlatamadıklarını soramadıklarını sorsunlar. Yeter artık bu herşeye karışmalarınız! İstemezseniz girip okumayın sadece sağlık başlıklarını okursunuz
DesorLiviya
[bilinmeyen] oncelikle hoş geldınız sizi tebrik ediyorum çocuğuyla boyle ilgilenen baba olduğunjz içinve ayrica kimseyi ilgilendirmez burda oluşunhz burası kadınlar kulubu değil happykids uygulaması yani kayit olurken bebeğin kimk oluyorsunuz seçeneği var orda babası halasi teyzesi vs vs madem mehrem konular konuşuluyor utanılıyor açik açik tazmasınlar buraya erkek uye olmazsada googleddn o konuları açip okunabiloyor
GmzSnn
DesorLiviya söylümde benim adamda indirsin oda katılsın bize 😂😂😂😂
deleted2310
[bilinmeyen] sizin çarpık ilişknizi ne yapayım derken bile okuduğunuzu gayret ifşa etmişsiniz! Eşiniz takip etse bunları binlerce kadının içinde ne işiniz var kadın erkek ayrımı değildir bu insanlar burda her özelini anlatıyor belliki okuyorsunuz hiç mi utanmadınız ? Eşinizi de tebrik etmek lazım platformu bile bile müsade etmiş kendi yerine sizin takip etmenizi!!
MayneymisAltintop
[bilinmeyen]
[bilinmeyen] ben cinsiyetçi bir yorum yapmadım! Buyrun girin ama buraya ‘yarı akademik’ demek en başta yanlış. Burda sarılık için su veren, mamanın içine bisküvi koyan, kulak ağrısı için soğan suyu damlatan ve bu tip literatürde bulunmayan ama pratik deneyimlerin paylaşıldığı bir yer. Ayrıca ‘annelerin gün odası’ diye ayrıca bir sohbet başlığı var ANNELERİN gün odası hani sizin şu açıkça belirtilmediğini bahsettiğiniz şey! Sizin tüm dertlerinizin dermanı bu aslında! Kendinize ait alanda kalın! Bu etikete sahip konulara girmezseniz. Kaynanasıyla sıkıntı yaşayan kadının sütünün etkilenmesi hikayesini okumazsınız. Siz hem herşeyi okuyun her yere girin hemde şikayet edin. Yani kendi sınırlarınınız içinde kalsanızda burda konuşarak rahatlayan insanların birazda siz canınızı sıkmasanız? Hani siz rahatsız oluyorsunuz ya belkide sizdende rahatsız olunuyordur?
GmzSnn
MayneymisAltintop çok alakasız birşeye değinmek istiyorum sarılık için su weren hangi akıl fukarası weya kulağa soğan damlatan doktorculuk oynayan kim mamanın içine bebe bisküwisine alıştık ama diğerlerini anlamadım 🙄 hala bu saçmalıkları yapanlar warsa proğramı kullanmasınlar daha sağlıklı büyütürler bebeklerini bu akılları buradan alıyolarsa
giz
Kesinlikle hosgeldiniz.. bebeginizi saglikli ve mutlu buyutmeniz dileklerimizlee🙏
NrYlmzTsr
Ilgili bir baba, okuyan, dusunen, arastiran bir baba her zaman idealdir. Lakin burada kadinlarla muhabbet etmek, dedikodu tarzinda konusmak, kadinmis gibi araya dalip muhabbet acmak soyle bir bakinca bana hos gelmedi :) okursunuz arastirirsiniz apayri ama kalkipda buraya baslik acmaniz ve annelere tavsiye vermeniz biraz garip durmus☺️
Mmbd
[bilinmeyen] ozelestiri yapin bence...postunuz bebek gelisimi ile ilgili degil bile kalkmis ders veriyorsunuz ! Fakat Buraya kayit olmaniz guzel Bir sey 👏🏻
DevranAlp
Pesssss bu erkeklerden korkulur
@adm
deleted2310
[bilinmeyen] terbiyesizleşmeyin geçmiş mesajlarımda bir tane bile bulamazsınız olsa dahi bu size kalmadı haddinizi bilin! Ayrıca erkek olamaz diye savunmadım ben burda olupta okumuyormuş gibi davranıp okuduğunuzu aşikar ettiğiniz için insanlarla dalga geçen bir üslupla konuştuğunuz için sizi yargıladım bilginiz olsa kaç yazar kadınlarla konuşma üslubu olmayan adam cahil adamdır !!
hanbeyinannesi
Alazcns ben zaten forumda ne isi var diye söylendim bu rahat yerimiz su forumlar rahat birakin bi bizi ya yok mu erkek toplulugu oraya toplasınlar
NrYlmzTsr
[bilinmeyen] erkek oldugunuza eminmisiniz?
Mmbd
NrYlmzTsr 🤣 bi supheye dusmedim degil hani
ErtugrulAnnesii
NrYlmzTsr kesinlikle bunda başka bir iş var😂
thelake
NrYlmzTsr Bence sadece profil erkek 🤣🤣
Mmbd
[bilinmeyen] Neden erkek erkek diye tekrarliyorsunuz ki babasiniz Siz biz nasil kadin degil Anne oluyorsak Neyse Iyi bilgilenmeler size umarim sorulariniza cevaplarinizi bulursunuz
NrYlmzTsr
[bilinmeyen] 😂 yukarida bi yazi yazdim ama etiketli olmadiginiz icin gormediniz.
Profil resmi ve oraya father yazmakla malesef erkek oldugunuzu kanitlamiyor.
Zira ben bu yazdiklarinizla isi gucu olmayan, oturmus burada cene calan, kadinlarla dedikodu altinda muhabbet eden, lacka saygisiz birini goruyorum.
deleted2310
[bilinmeyen] siz kimsiniz de varoş kelimesini bana sarf edebiliyorsunuz eşime hakaret edip aynısını yaşayan derkende muhtemelen karıştırıyorsunuz benim eşimle aramdakileri siz nerden biliyorsunuz ayrıca iyi kötü yorum yapabiliyorsunuz ahlaksız bu yüzden istenmiyorsunuz işte kadınlardan daha çok ortalık karıştırdığınız için eşinizle sizin aranız nasıl o belli bence burda tatmin olmaya gelmişsiniz
NrYlmzTsr
[bilinmeyen] seviyeme inecek kadar bir seviyeniz bile oldugunu dusunmuyorum.
Burada kadinlarla muhabbett edeceginize, isinize gidin madem ki "erkeksiniz" veya oturun bebeginiz esinizle ilgilenin. Ideal bir babasiniz ya hani.
deleted2310
[bilinmeyen] takmışsınız bir seviye kelimelere fesat anlamlar yükleyen sizsiniz size karşı herkesin seviyesi düşük sizinki yüksek maaşallah !!
tecrubesizanne
[bilinmeyen] ne güzel eşinize destek olmak için böyle bi harekette bulunmuşsunuz tebrik ederim sizi diğer babalara da örnek olur umarım.
Ama neden böyle bir başlık açtınız? Katılır katılmaz polemik yaratmak, dikkat çekmek veya tepki toplamak için mi? Eleştiriyle başlamışsınız ki katıldığınız her platform sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil. Kadınlar lohusalık döneminde inanılmaz gergin alıngan hüzünlü kafası karşmış olabiliyor. Buna sebebiyet veren kayınvalideler eltiler görümceler diğer akrabalar olabilir. Annelik öyle denge isteyen bir durum ki moralin bozukken bebeğinle ilgilenmek aşırı zor. Ağlarken emzirmek bile bebeği olumsuz etkiliyor (yaşadım) ve evet bir çoğumuz psikolojik olarak çok yalnızız desteğimizi burda buluyoruz. Başka annelere destek olurken mutlu olanlarımız da çok. Bunu siz eleştiriyorsanız burda çok uzun ömürlü duramazsınız
jotorofikgadin
[bilinmeyen] ne yazıkki burada da eğitim seviyesi düşük ya da hiç olmayan bir sürü anne var bazen doğrusunu öğreniyorlar bazen de yanlısı öğretiyorlar. Bir çoğunun çevresi yok bı erkeğin peşine evlenip gitmiş çocuk doğurmuş ve yanlız kalmış. Kimisi bunalımda çünkü değer ve saygı görmüyor. Herşey lerini de buraya mahrem demeden yazıyorlar çünkü istemedikleri birşey söylenirse engelller ya da okumaz olur biter. Etrafındaki insanlarla konuşamadığı için buraya yazıyor iletişim becerisi düşük ya da etrafındakilerin düşük kendi de çaresiz. Artık kadını erkek ayrımı bir geri kalmışlık. İnsanlar cinsiyetsiz çocuk buyutuyorlar. Bir baba foruma girer ve ne isterse okur yazar saygı cercevesinde anne ve ya baba rahatsızsa bundan yazmaz veya okumaz