Gamzetrl Adam gaz postunun altına kaynana yorumu yapılıyo demis yorumu duzgunce okumadan girmeyin o postlara diyenler..bu postun altındada yine burcu yine burcu 😐erkekler keske daha aktif olsada bazı kadinlarimizda ulu orta konuştuğuna dikkat etse. Biz anneysek onlarda baba merak edip arayış içerisinde olmaları çok normal.
Aise [bilinmeyen] Bian çok şaşırdım ama cidden tebrik ediyorum tabiki de çocuğunuzun gelişimi için en iyisini yapmişsiniz. Keşke bir çok babada sizin gibi ilgili olsa ben kendi şahsıma eğer diğer babalarda sırf kendi çocukları ve gelişimlerini bilmedikleri konu hakkında bilgi sahibi olmak için bu uygulamayı gerçek amaçla kullanırsa çok güzel tebrik ederim . Allah yardımcıniz olsun bu uygulamada erkek olmak da zor😂😂😂😂
DesorLiviya deletedmom1067 hahaha iş adami çalışırmı işçileri varmış ya sanirim karısiyle nobet değiştirdi😂
Selinozgeenn [bilinmeyen] tebrik ettim sizi doğrusu yapılan çoğu eleştirel davranış yerine taktir etmemiz gerek taktir ! Sizin gibi bir post açtığımda ben de linç edilmiştim o yüzden şimdi yapılan yorumları gülerek okudum doğrusu 😂 en çokta evde oturan bol vakti olan kadınların yazmış bir hanım arkadaş çalışan bir anneyim aynı zamanda ikinci üniversitesini okuyan aynı zaman da evi ile ve bebeği ile ilgilenen ve bu programı da Bilgi amaçlı takip eden yapılan yorumu kesinlikle kabul etmiyorum ! Neymiş mamanın içine bisküvi kıranı görmüşler evet olabilir yanlış olduğunu biliyorsak ve o arkadaşta burda yazıyorsa doğrusunu anlatmak bize düşer yatak odası muhabbetini okumak değil hııı okuyor muyum ? Tabi ki hayır başında gördüğümüz an artık dedikoducu fitne fesatçı kesim dışında hepimiz zaten posttan çıkıyoruz . Sizi burada çok yadırgarlar eşleri eve gelip sadece çocuklarına agu bugu yapıp bıraktığı için siz aykırısınız tabii ama yolunuzdan dönmeyin çocugu yapmak değil marifet önemli olan doğru bakmak ve yetiştirmek ve bir çocuğun en az anne kadar baba figürüne de ihtiyacı vardır .. umarım merak ettiğiniz bilgilere doğru şekilde bu platform ile ulaşabilirsiniz sevgiler 🎀
Gamzetrl Selinozgeenn 👏👏👏 bu platformda sizin gibi düşünenlerin olduğunu görmekten mutluluk duyuyorum🌸🌸🌸
deletedmom1067 DesorLiviya buda olabilir 🤔😂😂ama iş adamıysa burda 🤔neyse 😂gelince sorarsınız nerdeydiniz diye 😂😂