Arslaninannesi Minnakelifim03 o bir dönemin efsanesini bebeğim. İsmi b...r...c. sen anla artık bak anarsak gelir. Milyonların kafasını ütülemek sinir krizleri gecirtmek sağlıklı bebe yetiştirmeyelim diye cianin abdnin gönderdigi bir ajandı o 😁😁😁
Tanemduygu Milletin kocalari gazi dusunuyo indirim takip ediyo hangi bez dahs iyi arastiriyo aksama savas var 😂😂😂 Al iste aile ici skintiya neden oldu oldu simdi bu 😂😂😂
DesorLiviya Tanemduygu oyle deme canm ya adam iş adami hizmetçileri var ama bi aile doktoru olmadiğından burda post açmış
Arslaninannesi Ah abi sabah sabah açılacak postmuydu bu simdi ya. Kahvaltı hazırlanacak yemek yapılacak temizlik yapılacak bebekler uyutulcak uyandirilcak. Akşam ne güne duruyor acik eglenecüydük ya 🤦
[silindi] [bilinmeyen] bu ne terbiyesizlik beyefendi? siz bir kadınla bu şekilde konuşamazsınız önce bu konuda anlaşalım. İkincisi “faşist” diyecek kadar ileri de gidemezsiniz. İnsanların kocasını ise “kahve köşelerine giden” şeklinde aşağılayamaz ve kücümseyemezsiniz. Kimin ne başlık açacağını da siz domine edemezsiniz. Kimse 0-6 aylık, sağlık ya da alışveriş kategorilerinde tutup da kaynanamı sevmiyorum başlığı açmıyor zaten. Annelerin gün odası kategorisi de ilginizi çekmiyor belli ki, girip okumaz ve bu katriegoriyi takip etmezsiniz. Ama bu konuları açmayın, hep bilgi paylaşımı konuları açın derseniz işte sözlükte asıl bunun karşılığı faşistliktir, açıp bakın. Siz benim hemcinslerime saygısızlık yapamazsınız.
DesorLiviya Deletedmom42 iş adamk soylemindsn sonra tahmin etmiştim canm ya bu burcuyu bebesi cok mu aslu ya kadın hep macera ariyor😂
Deletedmom324 dddy gaz postuna bakmıs. Kaynana eltı muhabbetı yapılmıs gaz postunun altında. Onu soyluyor ☺️
Deletedmom10 Deletedmom324 yalnız eltisi kocasına sarkmış bu başka post değil miydi? Bahsettiği postu merak ettim açıkcası
Tanemduygu DesorLiviya hahahsh dahs sikinti simdi benim niye hizmetcim yok diye daha cok tribe giricem 😂😂😂
Deletedmom10 balyanakannesielif Başka baba var mı acep🤔 bide millet özelini anlatıyor keşke anlatmasalar bu kadar. Belki bu sayede anlatmazlar 😅