Arslaninannesi [bilinmeyen] pardon erkekseniz cidden hoşuma gitti babaların da girmesi bu başka bir konu muhtemelen siz anlamayacaksiniz nedenini ama yine de bı sorayım dedim adınız burcu değil dimi😀😀😀😀🙄😀😀
dddy [bilinmeyen] bu benim görevim değil zaten başlıktan konunun içeriğini anlayabilirsiniz değil mi böylece girip bakıp rahatsız olmanıza gerek yok
Deletedmom324 dddy gaz postuna bakmıs. Kaynana eltı muhabbetı yapılmıs gaz postunun altında. Onu soyluyor ☺️
Deletedmom42 balyanakannesielif bizimkini düşündüm de şu an forumda bir anlık küçük şok yaşadım hayali bile korkutucu! 😂
balyanakannesielif Deletedmom42 şu an biyerden bizi gözetliyor olabilir b..... @Ozge_AyazEfee ErtugrulAnnesii @NrYlmzTsr Deletedmom10
Arslaninannesi Kizceler hala adamı anlamiyosunuz. Adamin sizin komsunzdan, ne bileyim kayninizin karısından falan mahrum ettiği yok bı durun 😀 gaz içeriğinde okumuş ve dumura uğramış sindirememis daha az daha vakit geçsin sindiricek daha zaman verin 😀 zaten post başlığı farklı olup içeriği farklı olması da yasak. Yani adam hakli
balyanakannesielif NrYlmzTsr ay dur ben mısır patlatıp geliyorum güne böyle uyanmamyaalı çok oldu hocam 🤣🤣🤣🤣
Deletedmom42 Ozge_AyazEfee valla bugün bir post açılıpta ben B. yum derse kendimi çok pis cezalandırıcam. 🤣
Mevadad hanbeyinannesi happymom değil bu happy kids Senin kocan ilgilenmiyo diye tribe giremessin. Bide adm yazmış tribe girmiş😄 Keşke bütün kocalar takip etse