Piyenses İşin içinden çıkamadm nedense😅 2 aylık bebeğim var sleepy 2 numara kullanıyorduk bebeğim 5 kilo oldu şimdi ben 4-9 arası olandan mı almalıyım 5-10 kg olandan mı almalıyım.biri bol gelir diğeri dar gelir diye korktum.birde netten toplu almayı düşünüyorm elimde kalmasn diye sizlere sormak istedim ne yapmalıyım sizce?kaç numara almam gerekiyor?
MihmininAnnesi Stok yapma bence hiç canım benim kızımda 5 kilo 3 numara sleppy kullanıyordu sikmaya başlamıştı bacak aralarını paketin yarısına geldiğimde evy baby aldım 3 numara o biraz daha rahat geldi ama sonra o da sikmaya başladı ve yine yarım paket kaldı bez. Şu an farklı bir marka kullanıyorum o da aynısı gibi olacak bnede sasirdim kaldım valla.
ayseerkan Piyenses benim de bebeğim 2 aylık bende 3 numara alıyorum sleepy de da aynı kiloda 2 numara küçük sanki ve taşma yapıyo gibi geliyo bana
3melek1anne Kızlar artan bezlerinizi adet dönemi yoğun kanama olduğu günlerde sizde kullanabilirsiniz en azından oradan buradan çıktı mı arkama bak gibi sorunlar olmaz 😀
Dilekkkkkk Piyenses 5 kilo olunca 3 r geçtim 3-6 2 numaralar şuan 6 kilo katiyen kapanmıyor bile bence 3 al büyük çözümü var ama küçük yok
Deletedmom324 Piyenses buyuk alın. Buyuk gelırse kucugunu alırsınız. Buyugunu de sonra kullanacaksınız zaten
ayseerkan Piyenses aynen öyle çok kaka yaptığında ben sadece sleepy de rastladım buna primada o sorunu yaşamadım ama bi numara küçükse taşma oluyor. Eğer 5 kilo iseniz 3 numara çok uygun bence. Yani biz 3 numarayla çok rahatız😊