11 aylik 4 nisan da yaş Allacak Allahın izniyle seni bu düşünceye iten ’ne oldu derseniz hemen özetleyeyim oğlum sakin bir bebek ve parmak emen bir bebek 4 cu ayından buyana bunu internette araştırdığımda normal ni durum olarak gördüm 4 yasa kadar açıklığında uykusu geldiğinde hoop parmak ağza bebeğimi sabahları bazen parmak agzinda beni uyandirmiyorken yakalamisliklarim çok bu durum beni iskillendiren ilk durumdu nasıl bir bebek annesini uyandırmaz diye 9 tane dişi var hatta on evet huzursuzlugu vardı ama anlatıldığı gibi değildi yani öyle çığlık çığlığa uyandığı oldu ama sakinlendi pek anlamadik nasıl cıktı dişler emekler sıralar mutfak dolabı karıştırir çamasir makinesini calistirdigimda 3 dk bakar daha bakmaz alkış yapar öpücük atar kafa sallar günde bir kerede olsa araba tekerliği cevirir ışığın nasıl açılıp kapandığını bilir başka odadan sesli bir oyuncağı çalıştırdığım da sesi takip eder gelir babayı görünce sevinir benide yabancılama var tekrarlayan hareket yok 2 kere işaret parmağıni kullandığını gördüm ama 38 hafta dogumluyuz atak haftamiz var 1 hafta sonra o zaman öğrenmesini umut ediyorum şarkı söylerken kitap okurken gözlerimin içine bakar hayırı daha bilmiyor gibi pek kullanmadim çünkü hayırı pek kendini sevdirmez ama kucağımda uyur operim gidiklanmayi sever şüphe duyduğum diğer şeyde isme tepki eyüp derim hi der başka odadan seslenirim olduğu odanın kapısına tırmanıp hihi der kapıya vurur ben buradayim der gibi ama dönüp bakmıyor malesefki bazen bakıyor ama o sıra dönmek istemiste denk gelmiş gibi hissediyorum öyle yapmaya çalışır üst üste koymaya kulenin içinden atılan bi top var onu içine atar cuma günü pedegoga götüreceğim ama bilgilerinize düşüncelerinize ihtiyaç duyuyorum anneler