Annesirintugceuzun tirtilinannesi Diyet yapıp her akşam yarım saat olanı yapıyoruz eşimle 👌👌 Faydası olduğunu düşünüyorum ☺️
tirtilinannesi Annesirintugceuzun maşallah esinizle spor partneri olabilmeniz ne güzel olmuş umarim esim gelince bende ona böyle güzel bi alışkanlık katabilirim 😇😇
Tuba tirtilinannesi toplamda 28cm incelme var☺️ Ve sadece 1 ay içinde olan bu, 3 ay önce başladıydım ama o zaman resim çekmemişim hiç🤷🏼♀️
tirtilinannesi Tuba çok harika ilerleme kaydetmişsin umarim bende istedigim sonucu alabilirim sabırsızlıkla beklicem en iyisi önce bi göbusumun fotoğrafını çekeyim 😄😄😄
KaanAnnes tirtilinannesi acaba youtubeden rastgelemi yapıyprsunuz ben de bi defasında açmıştım ama farklı farklı kişiler var siz link atabilirmisiniz bama :)
tirtilinannesi KaanAnnes şöyle kopyala yapıştır yaptim ama umarim yardimci olabilmisimdir 😊 leslie 30 dk guclendirilmis fitness bu
Aysnr0507 Annesizanne ay maşallah çok iyi ya🌸 benimde bebeğim 5.ayını bitirmek üzere artık bende aralıklı oruç diyeti düşünüyorum Leslie ile de desteklersem çok iyi olur tabi inşallah
Aysnr0507 Annesizanne ya emziriyorum ama 6.ayda ek gıdaya da geçicez ya o zaman bir denicem sütü etkilerse devam etmem