dlekturann Bezler neden iz yapar prima kullandım olmadı premium kullandım olmadı numarasını büyüttüm olmadı külot bezini aldım bugün yine iz yaptı sorun ne çözemedim sizde varmı aynı sorun
Minikbalinannesi dlekturann ben bu sorunu A 101 in bezi soffio yla çözdüm. Bu beze çok önyargılıydım ama denemek lazımmış çok beğendim ben
PelinKaraca dlekturann çoğu bez yapar fazla sıkmış olabilirsin yada artık bez bebeğine ufak geliyordur. 🤷♀️
Gamzeerrrr Minikbalinannesi bende şuan prima kullanıyorum sleppy ve molfix de denedim onlarda iz yaptı ayrıca molfix biraz daha sert ve poşet gibi geldi bana. Soffia için denesem mi diye düşünüyordum yazınızı gördüm bende deneyeceğim
Ela7272 Minikbalinannesi bebeğiniz kaç aylık ben kendi bebeğime kullandım şuan bir aylik kızım pisik ve mantar oldu bir haftadan fazla geçmedi hiç beğenmedim sleepye geçtigim gibi azalma oldu travazol kullandıktan sonra tamamen geçti sleepy tercihim
Minikbalinannesi Gamzeerrrr hepsini bende kullandım en son molfixten memnundum ama son zamanlarda 5 e geçtik artık üstelik 3 kullanmamız lazımken yine aynıydı sonuç soffio yumuşacık hiç iz yapmadı paraya göre müthiş bir bez
Minikbalinannesi dlekturann ben yıktım ve denedim sonuç neden daha önce almadım ben bu bezi diye pişman oldum 😂
Aselsoysal Minikbalinannesi Ürünü incelediniz mi losyon içeriyor maalesef losyon demek petrokimya ürünü olan likit parafin demek alkol demek parfüm demek
deletedmom1067 Minikbalinannesi 😂😂😂ne alaka cimrilikle hem b.k yapıyor cıs yapıyor geçip ne siye para vereyim çöpe gidiyor ise yaramıyor pisin yapsa yara yapsa neyse dicem 😂😂ee çok memnunum valla parasıda hoşuma gidiyor 😂😂