kaymakliekmekkadayifi Metonunannesi pisik oldu bil bi gecirsem zaten bundan sonra dahs dogru is yapicam. Islak mendili biraktim doktorum pamukta kullabna tahris eder su an dedi sadece yikiyorum artik
Asel_sahra kaymakliekmekkadayifi bende uyandiryorum uyumuyor artk 😄😄 iki gundur uyandrmiyorum vijdan azabi cekiyorum ac kalio die
kaymakliekmekkadayifi Asel_sahra ac kalsa ortaligi yirtark uyanir bence :) 😂 benimki uyanikkende uyurkende aciktigi an oyle bir agliyo ki duyankar cocugu kesiyoz sanir😂
Asel_sahra kaymakliekmekkadayifi 😄😄😄 evet yaa bazen öyle oluyo ay dündendr emzik verdik agzina memeyi istemiyor nasil agliyo görmen lazm daha iki haftalik bebek nasl biliyo agzinin tadını yıktı ortalığı 😄😄
kaymakliekmekkadayifi Asel_sahra yaa biz daha emzik vermedik hic verelim mi vermeyelim mi cok kararsiz kaldik o yuzden de almadik😂 evde olursa keskn veririz diye
DenizEfeMom Asel_sahra Benim de bebeğim 68 günlük ilk gunlerde sizin gibi çok zorlamadi beni ama birkaç gece hiç uyumadi biz çözümü yıkamak da bulduk ılık bir duş kesintisiz uyuyor ve sakinlesiyor tavsiye ederim
Asel_sahra kaymakliekmekkadayifi baya rahatti ya ama memeyi istemdi 😄 almamasi en iyisi ama ilerde birde onu biraktirmayla ugrasicaz