Asel_sahra 10 gunluk kızım var uc gundur zor uykuya daliyor bazen bi uyanıyo 4 saat beni ugrastirip oyle uyuyor basim catliyor artk uyku haram oldu , alti temiz gazi yok karni tok agliyasim geliyo
Pmbgl Asel_sahra gaz problemi olabilir bı doktorunuza danışın biz sab simplex kullanıyoruz gaz için iyi geliyor bende ilacı vermeyi falan unutursam sık sık uyanıp mizmizlaniyor
Utkuu Asel_sahra benim bebeğimde öyleydi ilk zamanlar gerçekten çok zorlayıcı uykusuz geçerdi günlerim iki saat anca uyurdum
saclarinayildizdusmus Asel_sahra birkere bende koekmıştum neden uyumuyor birsey varmı diye ama meğersem düzenleri cabuk değişiyormuş yani alışma sende hep böyle uyurdu smdi nıye uyumuyo diye heergün değişiyor
Asel_sahra Smsnannesi emzirmeyi de iki saatte bir mutlaka emiyo ama altini acinca artk uyumasi cok zor oluyo uyandrmaya korkar oldum
Asel_sahra saclarinayildizdusmus gecen hafta surekli uyurdu sarilik var biraz dedi doktor bu haftada boyle sıkıntılı ,
Utkuu Asel_sahra valla değişiyo bebekten bebeğe ama üç aydan önce zor en azndan bizde öyle oldu🤦🏼♀️😅
Halee_bilgee48 Öncelikle hayırlı olsun rabbim uzun ömürler versin 🙏🏻🧿Bende yaşadım bu durumları. Bebeklerin alışma süreci oluyor yeni hayatlarına. Çok uykusuz kaldığım gece oldu. Ama 40 ı çıkınca düzelir canım biraz sabır sadece 🙏🏻
Kbrasg Asel_sahra Benim kızımda 13 günlük aynı sekıldeyız memeden ayırdıgım an yada altını actıgım an daha geri uyumuyor mememi emzik gibi kullanıyor ayırınca baslıyo aglamaya gunduz uyumaya calısıyorum bende gunduz daha sakın
Asel_sahra Tugcealp beni çok oyalıyor bugun sabah 4 te uyandi altini aldim emzirdm 8 de uyudu bi emiyo gözü gidiyo birakinca agliyor beni emzik gbi kullaniyo resmen ,
kaymakliekmekkadayifi Asel_sahra ayy kuzum bizimkide gecenlerde oyle yapti ve bidr bu gece. Gecenlerde gece 3.30 4 civari uyandi oglen 12 oldu hala uyumuyo. Memede uyuyo kucagimda uyuyo ama yatagina yatirdigim an agliyo benim artik kolumda bebegi tutacak guc kalmamisti. Ertesi gun düzeldi aradan bi kav gun gecti bugun yine aynisi oldu şimdi misil misil uyuyo anne kokusu istiyorlarmis ilk zamanlar oyle huzurlu oluyolarmis. Ve duzenleri cok degisecrkmis daha. Birde kundaklamak gerekiyormus kendini anne karnında ssndigi icin hala hazirda ama benim kiz elleri oynatamadigi an uyaniyo elleri selbest olmasi lazim 2 yana acipta uyuyo😂
Asel_sahra kaymakliekmekkadayifi ay ayni bizi anlatmışsın ayakta uyukluyorum artk kundaklayinca sıkıyor kendni acilmak istiyor acilinca ellerinden korkuyor bi uyaniyo 4 saati buluyo uyuması gazını kakasinida yapıyor anlamadm neden ağladığını kiz bide damaginda sivilce gbi birsey çıkmış o mu acıyor o ne onuda bilemedm
NNF19 Asel_sahra daha coook minik sabırr bide ilerdeki atak dönemlerini görseniz 🤦🏽♀️Suan tek isteği sizsiniz herşeyi kenara bırakın boşverin evi işi gücü ❤️