Fevziyeakdmr Merhaba hanımlar uyumayan vardır umarım benim gibi bir şey sormak istiyorum her emmede değil çok nadir 2 aylık bebeğimin emerken çenesi titriyor birkaç kere de kafasının titreşimine şahit oldum başına gelen bilgisi olan lütfen yardımcı olun 🙏
Sermec27 Fevziyeakdmr merhaba oğlum 4 ay 5 günlük oldu oğlum 1 haftada 2 kez oldu ve sadece emerken oluyor yaklaşık 10 saniye kadar kafası titriyor sizde gecti mi doktora gittiniz mi
Sermec27 Fevziyeakdmr cok sükür ya sabahtan beri içim içimi yiyor video da alamıyorum 5 10 sanıye sürüyo en fazla inşallah bizimde gecer sadece emerken oluyor o da hep değil arada
Zynp35 Fevziyeakdmr bnm kizda yapyordm kuvezde kaldktan sonra baslamsti korkmuştum birkati simdi 3 aylik canm
Sermec27 Zynp35 canım arkadaşın geçmiş ben oğlum için sordum post actım ama cevap veren olmadı oğlum 4 ay 5 günlük yaklaşık 1 haftadır oluyor bu durum sadece 2 kez oldu ve sadece emerken oluyor yaklaşık 10 saniye kadar kafası titriyor korktm bende
Zynp35 Sermec27 bnmkinin çenesi titriyor o zamnlarda cok sıkdi simdi nadir oluyo açıkçası neden olur bilmyorm yenidiganda yatarken hemşire normal demisti ama bana normal gelmedi acaba dedm mama verirken mi zorladlarda boyle oldu diye düşünmedim deil. Bi bilen varsa yazar inslalah kafayı bilmyom kuzum belki sıkti icin kendini ondan olur bnm kiz hep skyor kendini korkuyor ablasi hep bağiryor onu korkutmak icin
Sermec27 Zynp35 bilemedim valla canım her güm yeni bir şey oluyor zaten ilk kez oldu bir de normal zamanda olmuyor bu titreme hayırlısı bakalım inşallah sorun yoktur
Fevziyeakdmr Sermec27 bir sorun olduğundan değil hatta bi adı vardı unuttum bilmem ne refleksi küçük bebeklerde görülürmüş ki büyüdükçe kalmadı zaten
Elenor Sermec27 merhaba acaba bu durum devam ediyor mu? Doktora gittiniz mi? Umarım her şey yolundadır🙏🏽🙏🏽🌸