miladeniz Serapp__ normal tulum gıydırdım uykusu tam bolunmeden üstünede ince battanıye atıcam cok saol canım sabaha kadsr yukselırmı tekrardan
Serapp__ miladeniz Belli olmaz kuzum ara ara bak sen yinede ateşini ölç eşinle dönüşümlü bakın biz aşı zamanları öyle yapıyorduk birimiz uyumayıp başında bekliyorduk nöbetleşe sabaha kadar kontrol ediyorduk ateş bu ihmale gelmez 🙏
miladeniz Browni_61 rota becsero asısı csnım fıtıl kız cocuklarında verılıyorda erkeklerde onerılmıyor genelde fitil daha keskin oldugu ıcın onu verdım oncelık fıtıl dedı doktor
miladeniz Serapp__ bızde annemle sımdı ayaktayız her dk bakıyorum cok sukur 37.1 rn fazla gosterıyor suanda genrl 36.6 oluyor bakalım ınsallah yukselmez ya
Serapp__ miladeniz inşallah çıkmaz canım ara ara kontrol et her ihtimale karşı allahım esirgesin korusun🌸🙏
miladeniz Serapp__ gece fıtılden sonra dustu saat bası baktım sımdı yınr yukseldi ustunu soydum dustu
ireeemGg 6 aydan sonra da başlanıyo hatta 12 aydan sonra falan sadece dozları azalıyo diye biliyorum doktorunla konuşursan menenjit aşısı için ayrı bi takvim oluşturur zaten