miladeniz 38 oluyor yuksekıyor dusuyor şimdi paranox s fitil verdım yarısını baska ne yapmam gerekır kaç saatte bır vermelıyım üstünde ne kalmakı uyku tulumunu cıkarayım mı 🤦🏽♀️
Morfrenk miladeniz üstü tek kat kalsın, uyku tulumunu falan çıkar canım. Ilık suyla eklem yerlerine bir bez sürebilirsin
birtosbikannesi miladeniz atesi yüksekiyorsa bi kat kıyafet soy cnm ara ara atesini ölc 38 olmadan müdahele etme
Serapp__ miladeniz fazla kalın giyindirme bence canım ateşini sık sık kontrol et. Fitil vermişsin zaten hemen üzerine şurup olmaz sanırım canım. Ilık bezle kotluk altını alnını eklem yerlerini sil ferahlar üzerine pazen battaniye tarzı bir şey varsa örtersin
miladeniz birtosbikannesi Morfrenk fitilden sonrs uyudu hemen ölçüyorum 36,7 37 arası cıkıyor suanda uyku tulumununfs ınunu açtım tamamen o sekılde duruyor
miladeniz Serapp__ şimdi fitilden sonra uyudu uyku tulumunun onunu açtım tamamen bacaklar fılan serınlemıs dusmus ateşi ölçtükçe 36,8 vıkıyor 37.1 cıkıyor
Serapp__ miladeniz canım uyku tulumu değilde pijama takımın yok mu bende kızımı uyku tulumu ile uyuturum 15 aylık oldu hala uyku tulumu ile uyur ama aşı olduğu zamanlarda pamuklu pijama takımı giydiririm uyku tulumun kaç tog bilmiyorum ama sen bilirsin yanlış anlama beni fikir veriyorum
miladeniz Serapp__ 1.7 tog bılmıyordum ki başıma ilk dega gelıyor ateslenme 2 ay asısında bılr ateslenmemıstı normal tulum gıydıreyım ustu açıkmı kalıcak örtücrkmıyız cok bılgısızım bu konuda 🤦🏽♀️
Serapp__ miladeniz canım ince pazen battaniyen varsa hafif onu ört ateşi tekrar çıkarsa rahatsız olmasın.
miladeniz Browni_61 oluyormus valla elleri buz gibi oldu vücut ates ıcınde suanda dustu cok sukur fitilden sonra 37 gecmıyor
Browni_61 miladeniz rota aşisimi bu vurdurdgnz.Fitil pek önermiyolr calpol ise yaramadimi.Ben 2 ay aşisini oldgnda eve gelir gelmz calpol vermistm bazilari asiya gitmednde veriyoms
miladeniz Serapp__ normal tulum gıydırdım uykusu tam bolunmeden üstünede ince battanıye atıcam cok saol canım sabaha kadsr yukselırmı tekrardan
miladeniz Browni_61 rota becsero asısı csnım fıtıl kız cocuklarında verılıyorda erkeklerde onerılmıyor genelde fitil daha keskin oldugu ıcın onu verdım oncelık fıtıl dedı doktor