Kinem Beyzakumru eşiniz sigortaliysa 170.arayip süt parasi istediğini söylüyor bankaya yatıyor zaten canım
[silindi] Beyzakumru ben çalıştığım için hiçbir başvuru vs yapmadan doğumdan 1 ay sonra yattı emzirme ödeneğim
[silindi] Beyzakumru ben çalıştığım için hiçbir başvuru vs yapmadan doğumdan 1 ay sonra yattı emzirme ödeneğim
sebnem valla biz alamadık o kadar aradık sgk yı ziraata gittik hastaneyi aradım yok yani anlamadım gitti doğum parası yattı 300 tl ama o yatmadı 🤷♀️
Heymer sebnem o zaten hesaba yatmıyor. Normalde hastaneler bildirmesi gerekiyor ama bazen sistemsel sorun olabiliyor o yuzden sizin bağlı olduğunuz sgkya belgelerle başvuru yapmanız gerekiyor
Heymer sebnem o zaten hesaba yatmıyor. Normalde hastaneler bildirmesi gerekiyor ama bazen sistemsel sorun olabiliyor o yuzden sizin bağlı olduğunuz sgkya belgelerle başvuru yapmanız gerekiyor
Sebnem55 Zhraagk çocuk parası annenin üstüne yatar süt pasarı eşiniz sigortalı ise eşinizin üsütne yatıyo bunların bilgisini sosyal güvenlikten aldık yani kesin bilgi
Aybk Beyzakumru bizmde hastane gitmemişti aradım hastaneyi girdiler ertesi gün düştü e devlete, sonrada gidip ptt den alabiliyosnz