Morfrenk Bill cbb değil mi☺️ biliyorum bunu evet ama izmirin suları aşırı kireçli, hiç umudum yok o yüzden hiç denemedim.
Yengecanne_ Ay tam benlik soru😁 kesinlikle cifin su ve kir spreyini alın ya da cifin banyo için olan spreyini.Her yere sıkın su fışkırtın gidiyor ben çok beğendim
Bill Morfrenk cbb derken🤔yok ben yukarda bi karışım verdimde. Izmiri bilmem ama Ankaranin sularida baya kirecli işe yarıyor
Yengecanne_ Ay bir de temizlik benim işimde kadircan duşa kabine yağ çöz sıkmıştı vücut yağlarımız kalıyor diye 😂
Morfrenk Bill instagram da cokbiliyoruzbiz(cbb) diye bir sayfa var da bu onun tarifi. Orada görmüştüm 😊 ankarayı bilmiyorum
Bill Morfrenk 😀ha oylemi benim cahilliğim. Bende takip edeyim bari. Buda Instagramdan ama baska sayfa
zlhaa00 ceyda0101 bir arkadaş çif döküp normal poşetle sürüp temizlemişti baya temiz olmuş post açmişti hatta
Trilaylay ceyda0101 ben sadece bulasik Makinesi parlatıcısını süngere döküp ovalıyorum muslukları camları vs. Su tutup kuruluyorum hiç leke kalmıyor.
Mom44454 ceyda0101 öncelikle her duş sonrası çekpasla camları ve fayansları çektirmek lazım böylelikle sürekli temizlemeye gerek yok😅😅🤷🏽♀️
Ecos Morfrenk çok teşekkür ederim en kısa sürede deneyeceğiiim. O kadar çekiyorum ki banyo konusunda fayanslarımın derzleri hep kapkara oluyor kışın. İnşallah benimki de tertemiz olur😊😊