Muradiye Minikpofuduk kalça çıkığı mı var bizimki 10 dakka oyun halısında duruyor durmuyor ağlar kucak ister oda oda gezeriz evde valla belim agrıyor bazen inanırmısın ☺️
Muradiye Minikpofuduk geçmiş olsun kanguru iyi geliyor kalça çıkıgına maşşalah yarım saat imkansız bizde 15 dakka belki oda yanında durcam devamlı laf Atcam konuşcam birşeyler uzatcam anca
Minikpofuduk Muradiye bandaj takıyoruz canım kanguru bizde pek ise yaramadı başlarda takıyordum da sonradan düzelmeyince aparat verdiler
Merfeee Minikpofuduk damağı beyazlamış diş sıkıntısı sanırım salyasi falan arttı Eşime benziyor her hâliyle 😂😂 oda 4 buçuk aylıkken çıkarmış Ve çıkarana kadar 1 ay çok huysuzluk yapmış Bizimde kaldı 15 gün 😂😂
Minikpofuduk Merfeee bende bugün ruyamda kızım alttan diş cıkarıyordu kucucuk aynı gercek gibi 😂😂 ruyasına bile cook mutlu oluyordum gercegini düşünemiyorum 😂😂
Merfeee Minikpofuduk valla şu anda benimde en büyük heyecanım o 🤗🤗🤗 Ama bebeklerde bide damak yerleşmesi olurmuş dış ondan sonra çıkarmış o damak yerleşmesi zamanıda Zor geçermiş
pelinyozmn 14 kasım doğumlu oğlum :) en son 7400 kg 63cm di ☺️ ve sanırım bizimde diş sıkıntımız var 🙄
Asafefendi 7 kasım doğumlu.6300 gr. Son bir iki haftadır aşırı huysuz. Zaten kolikti bir de atak haftası eklendi üstüne. Aşı ateş yaptı huzursuzluk yaptı. Yavaş yavaş bir şeyler tattırıyorum. Anne sütü ve mama birlikte alıyor bu arada.