Minikpofuduk Kızlar bizle aynı gun dogan bebişler kimler kiloları ne kadar hangi gelişimler var😍 uyku duzenleri falan nasıl?☺️
Burcu3045 Minikpofuduk bızde 7 kasım dogumluyuz cuma gunubkontrol olduk 7100 kg 64 cm dı boyumuz.sanırım buyume atagında uyku duzenmz bozuldu huysuzluklarmz var.bu arada safece anne sutu alıyor
Ta1su Minikpofuduk bizde 14 kasmlıyız uyku düzeni bozulmaya başladı eli sürekli ağzında sürekli kucakta ve oyuncak sevmiyor hiç hep gezmek konuşmak istyo kiloyuda perşmbe öğrencez bakalm
Merfeee 13 Kasım doğumluyuz en son 1 ay öncesinde 6.350 idi kilosu boyu 62 cm demişti ebe 22 Mart'ta aşımız var ne olur bilmem Uyku düzeni çok güzel gidiyordu taaki geçtiğimiz 10 güne kadar Şu anda çok karmaşık bir hal aldık Gece;1de falan uyur 5-6 gibi uyanır emer 8-9 gibi uyanirdi artık öyle değil gece en az 3 kere uyandırıyordu
Minikpofuduk Merfeee bizim uyku duzeni oyle 12 de uyur 5 bucuk 6 da uyanır 8 9 gibi tamamen uyanır insallah boyle gider bozulmaz
Minikpofuduk Burcu3045 yavas yavaş cay kasıgıyla ben tattırmaya baslıycam doktorlarda oneriyor sen veriyor musun canım
Yigitaliseven Bizde 13 kasım doğumluyuz 7kilo yarın 4 ay aşımız var son zamanlarda atak haftasındayız diye huysuzdu umarım aşıda iyice hızursuz yapmaz.
Minikpofuduk Yigitaliseven evet bizimde haftaya var asımız korkuyorum yan etki yapacak huzursuz olcak diye
Minikpofuduk Ta1su acaba diş mi cıkarıyo bizimki cok nadir emer ellerini oyuncaklarla oynamayı daha cok seviyor ☺️
Muradiye Minikpofuduk 14 Kasım 🥰 biz varız en son 6700 kg 60 cmdik ayın 19 unda kontrolumuz var ögrencez be kadar olduk
Muradiye Minikpofuduk aynen biraz korkum var açıkcası ateş olur diyorlar be olucak bilmiyorum tedirginim şuanda biraz atak haftasındayız ve hep kucak istiyor sizde durumlar basıl
Minikpofuduk Muradiye bizimki normal kucak falan pek aramaz oyuncakları onune veririm oynar bi iste kalcada sorunumuz var bandajdan cok huzursuz cok aglıyor
Muradiye Minikpofuduk kalça çıkığı mı var bizimki 10 dakka oyun halısında duruyor durmuyor ağlar kucak ister oda oda gezeriz evde valla belim agrıyor bazen inanırmısın ☺️