VolkanEmrem https://imgyukle.com/i/NZeUgn Kzlar meraba bir haftafir kabuklu sert filan di yarasi bebeyagiyla nemlediriyordum kabuklammalar gitti dun banyo ettirdim bugun yarasi boyleydi sulaniyo bide hemen saglik ocagina goturdum hamezinc diye bi krem yazdi cok korkuyorum yayildi da bu kremi kullnan varmi gectimi
Gamze-S VolkanEmrem öncelikle geçmiş olsun 7,5 aylık oğlumda da var ve çok bir şey yapılmıyor maalesef doktor bol bol nemlendirmemişiz gerektiğini söyledi bioderma insentive baume kremini aldık onu sürüyoruz ara ara tamamen kaybolup geri çıkıyor
GoGirl VolkanEmrem bence cildiyeye goturun daha etkili karisimlar veriyorlar hem gormesinde fayda olur egzama zordur kasindirir rahatsiz eder bebegi
dontsleppyunhappy VolkanEmrem canım bu egzama aynen, cokta kaşınır, bişeye alerjisi var, benim bebeğimim tüm vucudu bu şekil oluyor. Ve sana tavsiyem cocuk doktoruna değil, cocuk alerji uzmanına götürmen, cocuk doktorları yardımcı olamıyor ve oyalıyor.
Aet VolkanEmrem büyük oğlum da kol içinde vardı yıllarca uğraştırdı bizi her kış çıkar yazın kısa kollu giyince geçerdi dört yaşında kendiliğinden geçti birdaha çıkmadı
VolkanEmrem Zeytin yaginda yumurta pisirip vermistim ama cay kasiginin ucuyla onuda kustu zaten o gun oldu yarasi sert kabuklu sonra soyuldu simdide boyle oldu 😔😔
VolkanEmrem GoGirl acaba zeytinyaginda yumurta pisirip vermistim sarisini ama cok az omu yapti cocuk doktoruna goturcem ama boyle oluncada yayilinca bide korktum keske vermeseydim bilemzdimki 😔😔
Gamze-S VolkanEmrem valla neden bilmiyorum bütün yediklerini de 3 gün kuralıyla yedirdim halbuki nasıl bulucam bilmiyorum
GoGirl VolkanEmrem bilmiyorum ki bizde de egzama vardi alerjiside yoktu o yuzden kendini suclama belli olmaz. yuzu kotuydu cildiye krem verdi gecti donem donem yine oluyor
Hyryygt 2 aydır bende uğraşıyorum 2 buçuk yaşında benim de oğlum sadece diz arkasındaydı dün vücudunuzda çıkmaya başladı kortizonlu krem verdi doktor. Ve bize mustelanin atopik sampuanini 5 yasına kadar kullanmanız gerekiyor dedi. Sampuan çok önemiymiş çok geçmiş olsun
dontsleppyunhappy Hyryygt bizde öyle, kortizonlu krem ve bol bol nemlendirici, mustela nın bir ürünü var banyo yağı diye, ay aman Allah ım o ne güzel bir şey öyle. Onu banyo suyuna koyuyorsun su yağlı oluyor, onunla yıkıyorsun yumuş yumuş oluyor.
VolkanEmrem dontsleppyunhappy anladm cnm normalde bugun tam alti aylik olduk kontrolumz var ozaman gosterim diyorm aile hekimi cocuk doktoruna goster dedi ama bnde senin gibi dusundum ilk basta acaba alerji doktorinami gotureyim diye
Hsbylcn Gamze-S alerji testi yaptirin bence. Bu arada benim bebegimde atopik. Ben mustela kullaniyordum, simdi bioderma. Hemen etkisini gosterdi. Doktor gun asiri yikayin, havalar isininca her gun yikayin dedi. Ve surekli nemlendirin dedi. Aklinizda olsun sizinde💕
Hsbylcn VolkanEmrem benimde bebegimde dogdugundan beri boyle sıkıntı var. 4.5 aylık simdi. Bi kac gundur gecti. Bizede locoderm krem vermisti doktor. Hemen etki ediyor. Dun alerji testi yaptirdik birsey cikmadi cok sukur. 1 haftadir bioderma sampuan ve nemlendirici kullaniyoruz. Alerji doktoru tavsiyesiyle, onun iyi geldigini dusunuyorum
dontsleppyunhappy VolkanEmrem kesinlikle alerji doktoruna götür canım. Gerekli alerji testi yapar. Zaten genel bir muayeneye gideceksen ona gitme, alerji doktoru da cocuk doktoru gibi ön muayne yapıyor, boyu kilosu vs. Bişeye alerjisi varsa ona göre ek gıda tablosu oluşturuyor.
dontsleppyunhappy VolkanEmrem 2 aylık başladı şimdi 8 aylık. Baya dikkat ediyorum bazen çıkıyor gene. Tam geçmiş sayılmaz sadece kontorl altında tutuyorum. Yediklerine dikkat ediyorum. Zaten emziremedim alerji maması kullanıyoruz.
Tazeanne0134 VolkanEmrem kuzum kesin net bi çözümü yok ne yazık ki bende şimdi bepanthol sensiderm kullanıyorum onun biraz faydası oldu en azından kaşımadığı için yara olmuyor sende bi dene istersen