Kvser Kızlar ya bi bebek altı temiz karnı tok gazını çıkarmış uykusu olduğu halde neden uyumaz yaaaaaa 😭😭😭😭
Betul34 Kvser aynı bebeğim 3 4 gündür yorgunluktan bir yerde bayılıp kalıcam neden anlamıyorum. Herşeyi yapıyorum ama yine de uyumuyor. Çok gazı var sürekli ağlıyor
GulUmut Betul34 ayno durumu ben de yasiyorum, ruhen ,fiziken cok yoruldum 😔 anne sutu aliyor bebegim , acaba mamaya gecsem gaz sorunumuz bitecek mi? Ne yiyip icdigimi sasirdim
aylatrn90 Kvser kimyon kaynatıp bir iki kaşık verebilirsin veya rezene biraz sakinleştirir bir dene istersen
Kubis Kvser benim kizimda 2 buçuk aylık dün aşılarını yaptırdık atak haftasına denk geldi ilk günü güzel atlattık ama bu gece resmen çıldırmış gibiydi az önce zar zor yatırdım ayakta kucağımda.meme aşığı bebek memeyi görünce ortalığı yıktı yani normal canım bu ataklar üstüne aşı huysuzlugu zor tabi. Ama sağlıklı olsunlar yeterki bunlarda geçer.
Ayb GulUmut geçmez bebeğinizin sindirim sistemi ile ilgili gazı anne sütünü bırakmayın sütünüz yettiği sürece sadece emzirin
Ayb GulUmut emzirirken gövdesi tamamen size dönük olsun bazen baş anneye dönük övde düz olur. Anneler bebeklerinin bu şekilde daha rahat olduğunu düşünür ancak bu şekilde emme yutma daha zordur ve hava yutma daha olasıdır. Pozisyonunuzu bu şekilde alın. Bir de emerken mide bağırsak kısmına yumuşak hareketlerle masaj yapın bu o bölgeyi hareketlendirecek ve gazın kolay çıkmasını sağlayacaktır
Betul34 GulUmut ben mama da veriyorum ek olarak ama değişen bişey olmuyor maalesef inşallah çok uzun sürmez bu gaz sorunu çünkü ne yapsam geçmiyor rahatlayamıyor bebeğim
Burcu35 Kvser tamamen herşeyi kapatıp rahatlatıcı müzikler açmayı denedin mi? Yada beyaz gürültü gibi sesler açıp dene bakalım bi canım belki faydası olur
AygulSina Kvser yorgun bebek uyumaz cnm uyandiktan sonra 1 saatin icinde uyutman lazim eger 0-3 ay arasi ise bebegin