Akinege Canım anneler bebegim daha 4.5 kilo ve bim de hangi boy bezini alayim slepy hani küçük diye 3 numara bile oluyor da bim de aynı sekilde mi degil mi cevremde kullanan da yok bide memnuniyet dereceniz
[silindi] Akinege bim in bezi kremli jenny willy yani en sağlıksız bez asla kullanmanızı önermem kremli olduğunu için bebeğin poposunda kalması gözenekler açısından zararlı ben bilmeden 1 paket kullandımm sonra aynı fiyattanolan baby turco doğadan kullanmaya başladım aylardır kullanıyorum bebeğime çokda memnunun hemde zetnyağlı yumuşacık taşma sızma akma kokma hiçbir sorun uok
Aysess38 Akinege bimin bezini çok kullandım iyiydi sadece biraz diğer bezlere göre kalın bayağı … ama bize hiç bir bez iyi gelmiyor 6aylık olduk 6aydır her bez çiş yaptığın da istisnasız taşırdı 😕 denemediğimiz bez markası da kalmadı alıştık artık 😕😞 şu an elimde baby turco ve molfix var karışık gidiyorum
YavruKurdum [silindi] 1 yıldır kullanıyorum bir zararını görmedim aksine hepsinden iyi geldi. Baby turco denemedim sadece
Akinege [silindi] ayni fiyatsa bayby turco alayim bimin bezini burda cok öven oldu denemek istemiştim de
Bereninannesi_ [silindi] bizede iyi gelmedi kızımın özel bölgesi sürekli kaşınmaya başladı başta bezden olduğunu anlamadım bıraktım tekrar sleepy kullanıyorum bunda öyle bişe olmadı
boncukkizimin_annesi [silindi] tüm markalı bezleri kullandım Biminki iyi geldi ama yazınızı görünce bırakmayı düşündüm , baby turcoyu nerde bulabilirim
Candanotemm Sleepy denedim pişik oldu, A101 bezi sofia marka denedim pişik oldu, prima da ger zaman al.ak maddi olarak zorluyor. Bim bezini umutsuzca denedim ama çok iyi geldi
Lalande Candanotemm sleepy marketten aldıysanız markettekiler kalitesiz oluyor ben internetten sleepynin kendisinden söylüyorum daha kaliteli geliyor, bakınca ikiside sleepy ama aynı kalite değil
Aysealprsln Baby turko kullanıyorum çok iyi slpy ve molfikste kullandim bi skint yasamadim ama bimin bezini bilmiyorum nasildir
Akinege Aysealprsln bebegim cok kilolu d degil ama bacak arasında iz yapıyor yoksa slpyden cok memnunum
[silindi] Akinege aynı fiyat kuzum genelde paketler 40 60 lısıda var ben 60lısını 45 tl alıyorum 4 numara
Yagmurhazal Bende her bezi denedim molfixde kızım mshvolmuştu resmen kanıyordu prımada iyi gelmedi sonra arkadaşim tavsiye eti gerçekten kulandım mükemmel kızıma o iyi geldi suana kadar hiç pişik olmadı
Aslmra80 Yagmurhazal aynısını yaşadım molfix kullandım her altını açmama krem sürmek zorunda kalıyordum kıpkırmızıydı derisi bile yüzülüyor gibi olmuştu bimin bezini aldım bir kere bile pişik olmadı
Splash-Splash-Love Aysess38 Her bez yaptıysa acaba bağlamada sorun olabilir mi? Yoksa mümkün değil aşırı taşma
Kmslmsl Akinege canım nacizhane fikrim BİM’in bezi yerine uygun istiyorsanız şokun bezini kullanmanız temiz içerikli en azından ben ilk kızımı malesef ki BİM’in beziyle büyüttüm bilmiyordum ama içeriği temiz değilmiş
Asminmuko Akinege bence bim bezini kullanmayın çünkü çok sert ben aldım memnun kalmadım kızım 5 kilo 3 numara almıştım 4 sene öncesi BİM’in bezi yumuşacıkta çok güzeldi suan değişmiş memnun kalmadım
OlgaArslan Akinege o bezde krem olduğundan gözenekleri kapatıyormuş. Onunla aynı fiyat minies var Migros’un bezi iki çocuğumda da kullandım memnun kaldım. Şuan molfix aldım indirimdeydi diye onu kullanıyorum
Meltemmelikemelisa OlgaArslan ben molfix kullanıyorum ıkı cocupumada arada sızdırma oluyor ılk cocuğum büyüdü ıster istemez küçüğüde diş çıkartıyor ama yoksa çok kullanışlı bır bez