tavsaninannesi Yusufkerem16 rota bugün yaptırdım menenjitide yaptırıcam yani ben yaptırcam tercih meselesi tabiki ben kendimce yapılması gerektiğini düşünüyorum riski yüksek hastalıklar çünkü
Bal91 Yusufkerem16 bende yaptırmayı düşünüyorum canım doktorumuzda öneriyor baklaım 2 hafta sonra rota aşını yaptıracağız
DenizSerap Yusufkerem16 yaptirdim yaptırmaya devam ediyorum. 17. Ay da yaptırmadıgim memenjit son dozu kaldı o da artık bu hafta yaptıracağım.
DenizSerap Beyabann su döneme kadar asi ile ilgili hiç bir yan etki yasamadık. İlk Bexero yaptırdıktan sonra eve gidince çay kaşığı ile calpol verdim takip ettim. Verem asisinda çok korkmuştum onu da sorunsuz atlatmıştık şükür.
bus1 Yusufkerem16 yaptıracağım canım bu hafta rota aşimiz var menenjitte ne zman olursa artık doktor bilgi verecek
Yagmuralmila Yusufkerem16 rotavirus bitti Menenjit doktorumuz ile planladık geelcek ay başlıyoruz hayırlısı ile .. önemli bence özel aşılar ..
Gulsum_1205 Yagmuralmila kaç aylıkken yapılıyor acaba menenjit aşısı kızım 2 buçuk yaşında geç mi kaldık
GokturkAlp Yusufkerem16 Ne varsa yaptırdık. Allah korusun evlatlarımızı ama yaptırmamanın vebalini ödemek istemem.
K1996 Yusufkerem16 ben kendimce yapılmasını düşünüyorum oğlum 1 yasında 5. Özel asıyı cuma günü yaptırdım bidaki ay da son 4 yasında var bide o kadar
sukayhanacar Yusufkerem16 3 rota 1 nimenrix olduk yaptırmayada devam edicem. Sağlık ocağının yaptıkları ne kdr önemliyse özel olanlarda o kdr önemli bence
Batimoms Yusufkerem16 devlet aşılarını da rota ve menenjiti de yaptırdım. Bir anne yazmış ki cok hakli rota da menenjitte yüksek riskli hastalıklar. Riske gerek görmedim