Deletedmom0900 Kizlar kizim 5 ayina giricek ama ayaklari ustune basmiyo hemen bukuluyo bacaklari. Bi sknti varmidir yarin doktora goturucem herkes basmasi gerekiyo diyo
ilknurcelik Deletedmom0900 o aylarda bizim ki de öyleydi hatta sırf bu yüzden doktora gittik hiç birşey yok dedi sonra bastı basıyor şimdi
Ece06 Deletedmom0900 benim bebeğim de 5 ay 10 günlük tık yok ama olsun vakti gelince basar ben hiç kafama takmıyorum böyle şeyleri kafama çünkü her bebek kendine özel 💋😬 annem her geldiğin de bas bas bas bas egzersizi yapıyor 😂
Ferhunde Deletedmom0900 her bebeğin gelişimi farklı olur her bebekle kıyaslama bebeğini sağlıklı mi canı içinde mi gerisini boşver
arasmom Doğduğundan itibaren hep bastı benim oğlum 6 aylık elinden tutunca yürüyo bence bebekle alakalı
Melek21 Deletedmom0900 Allah’ım ya boşver dr sana ne derse ona göre hareket et bence biraz tembeldir bebeğin ayaklarında sorun olsaydı hareket ettirmezdi sen bunu fark ederdin bence
Deletedmom0900 Ferhunde hamd olsun. Bu paylasimi yapma sebebimde evladimin sagligi icin.tabiki normal bi durum mu bunu ogrenmek icin kiyaslamak degilki
Tgb05 5 ay kontrokumuzde oktorumuz kesinlikle bastirmayin demisti bize. 6 ay asisi icin saglik ocagina gittigimizde hrmsire bu cocuk basmiyor takip edelim dedi ama oncesinde doktor kontrokumuz vardi ve herhangi bir sorun belirtmedi. Hemsiremiz biraz akkimi karistirdi ama biz o gune kadar hic bastirmamistik Simdi gun icerisinde ayna oyunu ile bastirmaya calisiyorum ilerlwme var ama hala bacaklarini bukuyor. Ama yuzustu yatarken ayaklardan destek alip kendini one atiyor.
Cagatayinannesi Bnm arkadaşın bebeği 15 aylık hala yürümüyor emeklemiyor bileee bazıları tembel olabiliyo
Oznur Benimki 3.5 aylik basiyor ama esim bastirinca öldüresim geliyo bide milletin yaninda yapiyor bak bak diye hatim indiriyorum o ara
Melek21 Deletedmom0900 o zaman daha ne İnan ben milleti taktım diye sütüm kesildi şimdi gelsin diye dua ediyorum
NrYlmzTsr 7 aylik olacak nerdeyse, ayaklarina oyle basipda dik durmuyor yani. Normal, olabilir, herseyin zamani var.