Cnam Ya bende şeyi merak ediyorum misal patatesi nasıl civitacagimizi benim sutum yok mama içiyor banada bir yardimci olursaniz bende başlayacağım artik drumuz basla dedi 🙏
turansmom cagla24 Bizde 6. Ayda başlayacaktık ama meme reddi yapmaya başladı. Yavas yavaş başlayalım dedi ama biz elmayla başladık onuda sevmedi, bal kabağını deneyeceğim😒 Yoğurt bazen ben yerken çay kaşiğının ucuyla verdigimde çok fazla seviyordu
cagla24 turansmom yoğurtla başlasanız daha iyi olabilir o zaman sevdikleri şeylerle ilerleyince yeme alışkanlıkları oluyormuş sevmediği şeyleri sonradan tekrardan zorlamadan deneyin ki red yaşamayın ☺️
bburcu turansmom havuç, kabak, patates, elma, armut, muz, yoğurt, bisküvi, yumurta bizim liste. yoğurt ve bisküviyi kendim yapacağım. Başlayalı 13 gün oldu 5 aylık olacağız güzel gidiyor☺️ Doktor kontrolüyle başladık
cagla24 Cnam oluyormuş bende araştırırken öğrendim, hatta anne sütü ve formül mamayla yoğurt bile mayalanıyormuş 🤭
Alya_Duha turansmom haslayip sonrasinda ezip veriyorumm bal kabagini , icerisine de bir cay kasigi zeytin yagi koyuyorim
turansmom Yarim_Kilo_Kiyma Hayır ben kafama göre başladım keyfiii🤪 Tabiki doktor önerdi, bebeğim emmiyor artık sadece gece uyku arasında emiyor
Yarim_Kilo_Kiyma turansmom Komik birşey sormamıştım aslında. Kafasına göre başlayan o kadar çok var ki ondan dolayı merak ettim. Detay vermemişsiniz bebeğim ememiyor diye, bizde 5 aylık olucaz yakında acaba bizede başlatır mı diye merak etmiştim ondan sordum.
cagla24 turansmom hiç öyle bir şey demedi doktorumuz biz zaten daha geçmediğimiz için bir şey diyemeyeceğim bu konuda ama isterseniz bi araştırın, zaten bebeklerimizin arası da 1 hafta falanmış
turansmom bburcu Bizim kilosu az diye başlattı ama bilemiyorum. Neyse dinleyeceğiz doktordan iyi bilecek değilim önce elma, sonra bal kabağı, havuç, patates böyle böyle ilerle dedi. Siz yoğurt veriyormuşsunuz gaz yapıyor mu?