Mayisannesi34 Deletedmom78654 sorsan ekonomimiz çok iyidir 😅😅 dediğim gibi çok ciddi oranda fark var. Eşime söylüyorum yurtdışı ihtimalimiz olursa gidelim diye ama asla kabul etmiyor gurbetlik çekemezmiş 😅
asocialmom Deletedmom78654 ağlatma bizi bacım ben bu kadar uzun bi fişte 2 haneli mevla hiç görmedim 🥲
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom78654 Vay be.. Bizim bur da birteneke yağ 5 lt 50 tlye yok.. keşke şunu herkes anlasa aradaki farkı görseler.. Nerde..
Snglklc Deletedmom78654 cheddar 1,19 euro mu 😳 iki gün önce 12 ince dilim cheddar ı 15 TL ye aldm 🤦♀️
Deletedmom78654 merveee44 o mantık doğru değil çevirtmeyeceksin çünkü burda Euro üzerinden para kazanıyorsun TL üzerinden değil. Buranın 40 eurosunu Tükiye’nin 40 lirası gibi düşüneceksin
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom78654 al bak bu da bizim bimin muadili bir marketten fiyatlar. Bu da online getiren başka bir market.
Deletedmom78654 asocialmom bizi kıskanıyorlar diyenleri kastederek paylaştım aslında . Benim de bütün ailem Türkiye de ve bende Türkiye ye geldiğimde yemin ederim burda harcadığım paradan daha çok harcıyorum . Bir mama alıyorum mesela nerdeyse 150 Euro eşime diyorum düşünsene bir anmaya 150 Euro ödüyoruz saçmalama öyle bişey mi olur diyor e bak diyorum oluyor işte. Bu arada aptamiş mama 800 gr 15 Euro
Mayisannesi34 Deletedmom78654 kesinlikle o zaman Euro üzerinden maaş alalım o zaman çok koymaz yani 😅 6000 Euro alsa eşim ooo gayet de güzel yaşanır yani ama işte kimseye anlayamıyorsun bunu. Euro’yu TL ye çevirsek bile olduğundan fazla para ödüyoruz gene 😅😅😅
Deletedmom78654 AkileUgur üzümü çocuklar seviyor domatesi de çeri kahvaltılık için diğeri de yemeklere koyarım diye 🥰
asocialmom Deletedmom78654 burda 800 gr 139 🥲 ben bu ülkeden ümidimi çoktan kestim bundan sonraki tek amacım çocuğumu yurt dışına yollayabilmek orda okutmak zaten
Deletedmom78654 dewamkee üzülme canım çevrende ülkenin uçtuğunu söyleyenlere bir örnek olarak elinde bulundur bence 😊
Deletedmom78654 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi hepimiz vergi veriyor ama herkes keşke ödediği verginin karşılığını alabilse sıkıntı bu bende canım
Deletedmom78654 asocialmom ilk geldiğim senelerde bende geri dönmek istedim hep ama şimdi asla diyorum burda en azından gelecek kaygısı çekmiyoeum çocuklarım için endişelenmiyorum . Evet bütün ailem Türkiye’de orda doğdum büyüdüm ama diğer taraf daha ağır basıyor
SeverusSnape Deletedmom78654 1.10 euro sizin kazancınızla bizim türk liramızla 1.10₺ ye denk geliyor aslında. Sonuçta sizin para biriminiz euro bizimki tl. Yani demem o ki, 1.10₺ ye 2 tane sakız alınır burda. Varın gerisini siz düşünün :)