aslanlarin_mom Yadeee şaşılacak birşey değil bence zaten yavruya sevgiden salgılanan birşey benim.annem öz değildi evlatlikti ve beni aldığında 2 buçuk yaşındaydım ben emmek isterdim o boş sanardi ama sütü geliyordu annemin rahmetli nasıl.sevdiyse beni o bile inanamamisti🥰
Yadeee aslanlarin_mom onca aydan sonra tekrar gelmesi şaşırttı beni emmedi hiç kızım şimdi emmek istemesi beni baya duygulandırdı😇
aslanlarin_mom Yadeee bencede sağma emsin açılsın emdikçe çünkü sagsanda gelmez ama o emdikçe kaynar iyice gelince sagarsin canim
Yadeee aslanlarin_mom keşke emse hiç sağmam emdikçe çoğalır ne mutlu olurum hiç emmedi kızım sağdım verdim ilk4 ay şimdi emerse eğer yeniden doğurdum gibi bişey olur 🧿😇
Splash-Splash-Love Annem hep anlatır bir akrabası vefat ediyor doğumda. Bebeğin halası (bekar) süt anne bulamayınca boş sandığı göğsünü veriyor çocuk uykuya dalınca sıkıyor vesüt geldiğini görüyor. Bebeği 2 yaşına kadar halası emziriyor. Mucizevi değil mi 😊
Yadeee Splash-Splash-Love Yaa kıyamam ben meleğim anneciğini kaybetmiş ne mutlu halasına rabbim böyle insanları çıkarsın hep karşımıza kimisi sütü olduğu halde vermemezlik yapıyor neler görüyoruz
Woody Yadeee hiç hamilelik geçirmemiş kişilerde de olabiliyor. Hormonlarla ilgili bir durum sanırım. Bebek emsin doya doya ne güzel tabi ama hormonlarınıza da baktırın. Kendinizi ihmal etmeyin 🌺
Kelebegimmmm bambammom beklediği İçn süt tuzlu olur. Bir ilki kere sağın dökün. Bebek emsin. Çok sanslıznz
Kelebegimmmm Yadeee emdikçe artar emzirmeye devam edin. Ne kdr güzel. Emerse hiç kesilmez aksine artar
Yadeee Pepito sağol canım inşallah da dün geldi emdi bugün kaçıyor hanımefendi bakalım gün içinde napıcaz 😏