Yadeee Kızlar iyi akşamlar ben kızımı hiç emzirmedim sağdım verdim ve 4. Aydan sonra sütüm kesilde kızım 15. Ayını bitirecek ve benim göğüslerimden süt geliyor 15. Aydan sonra emziricem sanırım 😂😂 başına böyle bişey gelen var mı ben şook 😎
Nilguny Yadeee keşke önce gelen sütü sağıp döküp sonra verseydiniz bende sadece ilk 6 ay sağarak verdim geçenlerde makine elime geçince bi deneyeyim dedim bendede geldi normalmiş ama istersek olabiliyormuş 🤷♀️😂
nehirim_ Yadeee ablamın kızı da hiç emmedi 4 ay sağarak verdi kızı 1 buçuk yaşında ve hâlâ sütü geliyor
Yadeee Alp17 hayır yapmıyorum kaç ay oldu bırakalı bende anlamadım bugün kızım emdi şaka gibi hala şaşkınım 😂
Yadeee Mumofasil yok canım hayır 😇 bende şaşkınım en kısa zamanda doktora gidicem tabi devam edermi mi bilmiyorum sütün gelmesi
bambammom Yadeee Canım benim de oğlum 15 aylık. 7. Ayda bıraktı emmeyi. Dün göğsümu açıp emmek istedi şaka gibi çekti falan ben bı tedirgin oldum sütün tadına baktım aşırı acıydı sen de bı bak. Bazen prolaktin hormonu yükselince de süt gsliyor. Benim şuan iki göğsünden de geliyor ama acı 🥺
Mumofasil Yadeee yani emin olmamakla beraber devam eder bence. Emiyorsa süt üretimi sürecektir. Bu nasıl güzel bir mucize olmuş inanamadım🥰
Yadeee bambammom baktım ben de ama acılık yoktu ilk zaman ki gibiydi tabi bi duygu boşalmış yaşadım ağladım çünkü kızım hiç emmedi benim göğüs üçüm yok diye şimdi güçlendi heralde kavrayı verdi bakalım yarın yine denicem ne olacak 😇
Kelebegimmmm bambammom beklediği İçn süt tuzlu olur. Bir ilki kere sağın dökün. Bebek emsin. Çok sanslıznz
Yadeee Mumofasil bende çok şaşkınım kızım kendi meme meme diye geldi bende öylesine açtım sıktım bi baktım geliyor verdim emdi Allah’ın mucizesi ilk defa emiyor birde hiç emmedi kızım göğüs ucum yoktu diye aparatlar kullandım ama tutmamıştı bi müddet hep sağdım bi kere bile olsa emip sütü alması beni çok çok mutlu etti gerçekten emzirmek çok müthiş bişeymiş😇
nehirim_ Yadeee krem falan kullanın yara olmasın ucu yoksa benimde yoktu 38 günlğkebebeğim ve hâlâ ağlayarak emziriyorum emdirin sizde bari süt gelmişken☺️
aslanlarin_mom Yadeee bencede sağma emsin açılsın emdikçe çünkü sagsanda gelmez ama o emdikçe kaynar iyice gelince sagarsin canim