Batum2112 Mircet Bende dırekt göz ıcın alayım ozaman karıstırmayım 3 aylık göz muayenesi dıyınce once cocuk doktoru gorsun dıyolar
Merlinlin Bu göz muayenesi rutin mi kızlar bizim 10 gün sorna 3. ay kontrolümüz ama doktor geçen ay gözden bahsetmemişti 🤷🏻♀️
Batum2112 Merlinlin bize ılk dogdugunda oğlumun doktoru liste vermıstı ıkı gun once 3 aylık kontrolu vardı sordu göz doktoru gordumu dıe. Görünse iyi olur dedı tedbır amaclı
Omertalhaa Batum2112 ben direk MHRS den kendim göz doktoruna aldım. 1 yaşındaydı oğlum. Göz ölçümleri yapıldı Snra Dktr muayene etti. Hiçbi sknti çıkmadı . Ölçüm kağıtlarını verdi 6 ay sonra kontrol dedi kağıtlarla gidin dedi.
Alpitom Batum2112 göz vakfı hastanesi Bayrampaşa şubesi doktor melek kırcalı. Her salı sadece bebek ve çocuk muayenesi yapıyor
Nurhan88 Batum2112 canım daha bugün götürdüm geçen hafta MHRS den aldım direk göz doktoruna randevu gittik şükür birşey çıkmadı
Batum2112 Nurhan88 ya ben bugun aradım randevu gozukmedı bıde dedıgım gb ılk cocuk doktoruna yonledırıyolar kafam karsıtı benımde