Nisagerek Bir bebek 1 saaat sallanır mi ya çocuk uykudan ağlıyor da uyumuyor kafayı Yicem sallamadan nasıl uyur bir çocuk 👧
Kckbsbeyhn ya bacım bizdede durum senden hallice 4 aylik bebegim son bir haftadir hep ayagimda kalmak istiyo bi saat salliyorum tamam artik iyice daldi diyorum yatagina yatiriyorum odadan cikmadan basliyo aglamaya atak donemindeyiz galiba yaa😫
mycutebaby Kckbsbeyhn aynısı benimde hoşgeldin 4.ay atağına maalesef bende 10 buçuktan beri uyutmaya çalışıyorum aynı şekilde uyudu sanıp yatağına bırakıyorum 10 dk sonra hop ağlıyor ayaklarım belim boynum başım iptal . 15.haftada bir başlıyor atak 19.haftaya kadar vala tamda doğru takvime göre hele 17.hafta fırtınalı geçebilir diyor heralde ramak kaldı çıldırmaya 🤤
Kckbsbeyhn mycutebaby 😱yandik ozaman bide benimki tuhaf bisekilde ciglik atiyo.nasıl uykusu var ama uyumuyo yaramaz kız.insanin bazen tahammülü kalmiyo ama hemen kendimi toplayip Rabbime sükrediyorum ozaman sabrım yerine geliyo yine😉böyle bi kısır döngüdeyiz valla.Fırsat buldukca dinlenelim bizde aman evi b.. götürsün😀
nursocum Sevdamavi sağlık postlarında genelde böyle yaşkınlıklar yapmam ama başlık çok güzel napıyım🙈🙈 bizimkide uyumuyor bakalım dertleri ne bu minnoşların
mycutebaby Kckbsbeyhn kocaya at bebeni o baksın sen yap vala ben öyle yapıyorum yapabildiğin kadarıyla yapamadığını boşver cnm bende öyleyim inanki 😀
Nisagerek mycutebaby kocayi gören mi var valla hiç bakmaz bebeğe hep özendiğim şey keşke yardımcı bir eşim olsaydi
Kckbsbeyhn mycutebaby yok anacim nerde cocuk bakacak adam maksimum 5 dk sonrasinda al bu durmuyo diyo😊valla deli gibi is yapiyorum onceki gibi tam detayli temizlik olmuyo napalim Allah saglik versin ev iside olur
nursocum Nisagerek canım acaba dişleri mi çıkıyor bi arkadaşımın oğlunçıkardı normal dişten daha zormuş dedi
mycutebaby Nisagerek neden tek sen mi yaptın bu bebeyi oda ilgilenmek zorunda söyle canım yani bakmak zorunda sen nasıl tüm gün bakıyorsan