fanatikfenerli Sevdamavi kendimi bildim bileli zayıfım 45 ile evlendim düşün :) annem de böyledir benim 52 yaşında annem 56 58 kilo arasında gidip geliyor 😂 kaldı ki boğazıma çok düşkünümdür 🤭
fanatikfenerli Sevdamavi bende boyum uzun olduğu için 56 58 iyi olurdu ama metabolizmam çok hızlı çalışıyormuş o yüzden ne kadar yersem yiyeyim almıyorum 🤗
[silindi] Sevdamavi 48 ile hamile kaldım 70 oldum doğumdan sonra 60a düştüm çocuk 10 aylık geri 62 63 oldum hissediyorum. Ve bu kilo benim ponçik bedenime ağır geliyor. 😭😭😭
[silindi] Sevdamavi xs un içine girebilmek. Yiyip yiyip kilo almamak. Çok moralim bozuk ya nasıl böyle aldım fazladan 10 kilo. Bide doğum yapmadan önce kilo tutmazdım doğumdan sonra niye böyle ya.🤦♀️
Ulkusumaykus Sevdamavi 68 ile.hamile.kaldim 86 kile.doguma gittim 40. Günümde 72 idim şuanda 50. Günüm.70 im
Melike_01 Sevdamavi 77 hamile kaldım 95 doğuma girdim 1 ayda 11 kg gitti 84 kg düştüm emziriyorum geri kalan kilo gitmiyor maalesef
Anneogulll 73le hamile kaldım 96 da doğum yaptım doğumdan sonra 85oldum diyete başladım simfi 75 bı 10kilom kaldı
Pelinfeyza Sevdamavi o nası oluuor keske benmde anlamadn gitsee ama sıkı diyete girdimm zaten emmiyorda artık bakalım