Sevdamavi Kızlar 95le hamile kaldım 91 ile doğurdum .79 kiloya düştüm 25 günde .siz de durumlar ne ?dikkat ettiğim de yok lohusalık yaptı
Minnakseven Sevdamavi 67yle hamile kaldım 83le doğurdum 16 kilo aldım iki ay sonunda 18 kilo vermiştim.hic durmayan bebe sayesinde
durucinar durucinar Sevdamavi 75le hamile kaldım 93le doğurdum kızımı 4sene önce 🤭 yine 75le hamile kaldım bu sefer 85le doğum yaptım oğluma şuan 74üm 😌😌
Delivery Sevdamavi Allah o doğum kilolarını bildiği gibi yapsın inşallah yesen olmuyor yemesen perişan 😭 😭😭😭😭
Sevdamavi Minnakseven ayy ben hamileyken de 10 kilo verdim 7 kilo civarı almıştım kusmaktan .hemşire hamileyken kilo verenler doğurunca alıyor demişti çok şükür öyle olmadı
Pelinfeyza Sevdamavi o nası oluuor keske benmde anlamadn gitsee ama sıkı diyete girdimm zaten emmiyorda artık bakalım
Sevdamavi fanatikfenerli 52 kiloyu hiç göremeyeğim heralde sınırım 65 diyetisyen de dedi sen çıtı pıtı kız olamazsın sınırın bu diye 😂😂
fanatikfenerli Sevdamavi kendimi bildim bileli zayıfım 45 ile evlendim düşün :) annem de böyledir benim 52 yaşında annem 56 58 kilo arasında gidip geliyor 😂 kaldı ki boğazıma çok düşkünümdür 🤭
Katarsis Sevdamavi yazmaktan ben bıktım ama şu 4 kilom kaldı gitmiyor 😆 millet bıktı 4 kilomdan 17 kilo aldım 57 ile hamile kalmıştım 14 kilo verdim 4 ay oldu hayırlısi🤪🙃