NehirElaninAnnesi Yaa bende ocean alacaktım şuan devit kullanıyorum. Ama yorumları okuyunca vazgeçtim ocean dam gerçekten uykusuzluk yapıyormu bebeklerde acaba yoksa tesadüfmüdür
Katarsis Mom097 a bugün verdim hatta uyumadan 1 saat önce falandı hatta bugün 4.ay asisi oldu bi huzursuz idi eşimle aşıdan dedik hep bunu okuyunca acaba dedim d vitaminini de kullanıyorum ama bugün demire başlamıştım🙄🤔
Mom097 @Olric11 Yok bizimki hiç gündüz uykusuda yapmadı. Cok huzursuzluk yaptı. Normalde bukadar çok aglamazdı
Mom097 @NehirElaninAnnesi Herkeste aynı tepkiyi vermez. Başkalarına yapar sizde olmayabilir. Mesela devit3 bizde gaz huzursuzluk yaptı . Ama bir arkadaşımın bebegnde hiçbir sorun olmadı
Mom097 @Muhasebeciana İnşallah🌸 Dr ile bugün görüştüm. Demir bazı bebeklere yaramıyor devam ederse bırakırsın dedi
Mom097 @Esu2419 Ben ilk defa ocean kullandım. Ama en iyi bestiron diye duymuştum. Tadı daha iyi olduğu için ocean tercih ettim
Mom097 @Olric11 Cumartesi idrar kültürü yaptırdık. Bugun doktorumuz aradi enfeksiyon çıkmış😥 Huzursuzluk ondanda kaynaklanıyor olabilir 😔
Mom097 @Katarsis Siz takip edin tabi. Ama oğlumun idrar yolu enfeksiyonu varmış. Doktorumuz bugün aradi. Bizim büyük ihtimal ondan olmuştur 😔
pinorr yusuff_ canim kac aylik bebek ?Hangi balil yagindan ve ne kadar kullaniyorsun doktormu tavsiye etti
yusuff_ pinorr evet doktor tavsiye etti 6 aylıkken baslamstk şu an 10 aylık devam ediyorz oceanin karisk meyveli balık yagini kullanyorz gunde 1 cay kasigi