Rknn Mom097 bizde de bu aralar var da hiç anlamıyorum sebebin8 emmiyo yatağa bırakınca ağlıyo.damlayi kullandığınız gün hemen oldu mu bizim bıraz oldu kullanalı
Muhasebeciana Mom097 hic bir sorunumuz olmadi sukur normal huzursuzluklari uyku duzensizlikleri var ama oda şu 2-3 haftadir var daha oncesindd uyku rutinimiz vardi simdi oglenleri zor uyutuyorum 2-3 haftadir falan ama kan damlasindsn oldugunu dusunmuyorum 2 aydir kullaniyoruz cunku
Mom097 @Mehtaparel Biz de ilk defa bugün kullandık. Kesinlikle uyumuyor ve sürekli ağlıyor. Sidefer iyi geldi mi
Mom097 @yusuff_ Normalde şimdiye kadar uyuması lazımdı. Yatağına yatırıyorum ağlamaya başlıyor. Ben ona yordum. Sizinde olabilir.
yusuff_ Mom097 biz 5 aydr falan kullanyrz d vitamini balik yagi hep.ocean marka. Olabilir valla hic düşünmemiştim
pinorr yusuff_ canim kac aylik bebek ?Hangi balil yagindan ve ne kadar kullaniyorsun doktormu tavsiye etti
Matruyoska Aa ben de merak ettim şimdi biz de 3 haftadır ocean kan damlası kullanıyoruz ve uykusu gitti iyice huzursuz oldu beslenmesi bile etkilendi Gerçekten etkisi var mı kan damlasının
Mom097 @Rknn Evet bugün kullanmaya başladım. Hemen başladı bu sorun. Çünkü normalde gündüz uykusunu 2kez mutlaka yapardı. Bugün hiç uyumadı
Epifenomen-gkc Mom097 4. Ay atağına da girmiş olabilir, isterseniz iki üç gün vermeyin gözlemleyin devam ederse muhtemelen atak, kesilirse damla etkisindendir😊
Mom097 @Matruyoska Bu sorunların sağlık ocaginda verilenlerden olduğunu duymuştum. Bundada olabilir diye düşündüm. Damladan sonra olduysa farklı bir damla denemekte fayda var. Ben yarında bi denicem. Devam ederse değiştiririm
Mom097 @Muhasebeciana Sizin sonradan başladıysa kan damlasindan olmayabilir. Benim aynı gün olunca aklıma o geldi.
Muhasebeciana Mom097 anladim canim umarim normale dönersiniz bian once doktorunuza bir danisin isterseniz
Epifenomen-gkc Mom097 yaa yeni kullanmaya başladım deyince 4 aylık sandım, inşallah hemencecik geçer geçmiş olsun😊