Dilemege squirtle bende tuttum ama sanki pek faydası olmadı gibi yada yeteri kadar sıcak değildi ondan fayda etmedi
Maviyesil121212 Dilemege evet sadece krem verdi. Bir süre de yedigime içtiğime dikkat ettim büyük tuvaletinizi yumusatacak seyler yiyin bol bol da su
hunilimomm Dilemege krem verdi fitil ılık su banyosu önerdi bol su lifli gıdalar tüketmemi söyledi 10 günde topladım şükür hic bişe olmadı bidaha
Beyzanurakby Dilemege hicbisey kullanmadim kullanmadim kndiliginden gecti saeece bol boll sıvı tukettim kabız olmammak icin
Beyzanurakby Dilemege insallh cnm allah yardicin olsun gerckten cok zor zaten kanamaa olduktan bi sure sonra geciyo
Seyda_1 Bnde 2ay oldu doguk yapalı Dr sadece 2krem ve şurup hap verdi Geçti sandım bıraktım 1 haftadır yine aynı lavaboya gitmeye korkuyorum 🥺
Oykuaygun Begum26 merhaba. Hemoroid le ilgili doktorunuzla konuşmuş muydunuz acaba normal doğuma engel mi?
sultanaras Dilemege benim iki Doğum sonrasıda hemoroid sıkıntım oldu ama doktorumun verdiği krem sayesinde geçti şu an bşy yok
Satgiray Dilemege berbat bişey makat çatlağı ymış hemoroid sanıyordum.. 7.aya girecek hala tekrarlıyor bunun çaresi yeme alışkanlığı nın değişmesi birde hametan varsa sür ben çok krem kullandım çareyi onda buldum burda söylemişlerdi
JaneAusten Dilemege ben de doğumdan sonra 15 gün çektim doktorum proctolog diye bir krem verdi kısa sürede geçirdi. Bir deneyin isterseniz.
Kubicim Seyda_1 henüz geçmedi ama ilk zamanlarki gibi de değil. Ama yine de iyileşmeedi tam olarak. Sarı kantoron yağı sürmeye başladım o da etkili 😔