Dilemege Merhaba kızlar 2,5 ay önce normal doğum yaptım ve yaklaşık 1 aydır hemoroid problemim var başına böyle bişey gelen var mı illa doktora gitmek gerekiyor mu? Yoksa evde nasıl çözüm bulabiliriz ?
hanasil Dilemege bende normal doğum yaptım aynı durumdan muzduripim canımı acıtıyor, afedersiniz büyük tuvaletimi yaparkende kanama oluyor😕 inşallah çaresini bulan birileri yazar
Begum26 Dilemege ben evlenmeden önce de vardı kaç yıl oldu gitmedim doktora çekindiğimden 😂 sezaryen doğum yaptım bir ay sonra tekrar oldu kanama çok fazlaydı doktora gittim ve makat çatlağı dedi krem vermişti sürüyorum o acıyı hissedince eğer yapabilirseniz eldivenle kendinizi muane edin ufak bir vazalin sürerek parmağınıza eğer içiniz de acı hissederseniz ise makat çatlağıdır ertelemeyin ilerlemesin Allah korusun kansere kadar yolu var bu hastalığın
Tanderbal Dilemege ben de olmuştum. Yaklaşık bir ay sürmüştü. Doktora gitmeden kendiliğinden geçti. İnşallah sizin de öyledir. Normal doğum sonrası olağanmış.
ftsdmrhn Bende de hamileyken çıkmıştı, ama ben sezaryen doğum yaptım ve ıkınma falan olmayınca geri küçüldü şimdi yok. Ama o dönem kantaron yağı suruyordum iyi geliyordu kaşıntısini alıyordu ve küçültüyordu
tubikoo Ben de aynı dertten muzdaribim. 4 bucuk ay önce doğum yaptım. Arada bi geçiyo gibi oluyo sonra yeniden başlıyo. Her sabah zeytinyağ içiyorum. Bol bol su içiyorum. O bölgeye de kantaron yağı ve zeytinyağ sürüyorum. Daha iyi oluyo ama bi doktora gitmek şart 😭
ZeynepinAnnesiiiii Bendede var kanıyor. Dikenli telden geçiyormuş gibi canımı yakio bnde norml dogm yaptn 3 ay oldu
Kubicim ZeynepinAnnesiiiii hemoroid olduğundan emin misin.. makat çatlağı da olabilir bende normal doğum yaptım 43 gün oldu. Wc de cam kesiği gibi acı oluyodu zorla yapıyodum ve ardından oturamıyodum acıdan.. meğer ıkınmaktan çatlamış.. dr. Gittimm ilaç ve krem verdii 😞
Kolera Bende de biraz oldu sanırım yaparken biraz çıkıyor ve canımı yakıyor daha hiç bi çaresşne bakmadım doktora da gitmedim 🥴
Dilemege Begum26 Allah korusun 😣 hemen yarın kontrol edicem dediğin gibi denerim sağol canım tavsiyen için 🤗
Oykuaygun Begum26 merhaba. Hemoroid le ilgili doktorunuzla konuşmuş muydunuz acaba normal doğuma engel mi?