Birbebekkkbircicek bambambebem bebeğin kaç aylık bu arada canım umarım sağlıklı sıhhatlidir ben çok endişeliyim beni rahatlatır mısın ilaç konusunda Allah rızası ıcın. 😓
bambambebem Birbebekkkbircicek yani dediğim gibi kullandım haftada maksimum 5 tablet olacak şekilde şu anda da kullanıyorum bir sıkıntı yok bebeğimde çok şükür🙏🏻
Nurell Birbebekkkbircicek hamilelikte değil ama emziriken kullandım çocuk doktorumuzun da önerdiği zararsiz dediği ilaçlardan biri bu canım..
Birbebekkkbircicek Nurell sağol canım rahatlattın bebekte yan etki görmedin değil micgude kaç kez alıyordun
Nurell Birbebekkkbircicek günde bir tane alıyordum canım benim akşamları çoğalan atak yapan bir kasintim vardı.. oğlumda bir yan etki olmadı korkma sende kadın doğum doktoruna sor için rahat değilse..
bambambebem Birbebekkkbircicek yok canım yapmıyor 3,5 aylık bebeğim her akşam almıyorum aldıgım zamanda uyku yaptıgını gözlemlemedim açıkcası
Aybuke90 Birbebekkkbircicek kaşıntı için değil hapşırma seanslarım ve aşırı burun akıntım için günde 1 kez kullandım. Hamileliğimde 6. Aydan itibaren. Emzirirken de devam ettiği için 5 6 ay daha kullandım sanırım. Bebeğimde bir yan etki olmadı.
Aybuke90 Birbebekkkbircicek endişe duymayın Lütfen. Bebeğim 18 aylık her şey yolunda şükür . Darısı başınıza ❤️