HappyKids Merhaba canımız annelerimiz, “ Bebekler Banyo Yapmaktan Neden Hoşlanmaz? Bebeğinize Banyo Yapmayı Sevdirecek Öneriler!” başlıklı blog yazımız yayında! Bebekler Banyo Yapmaktan Neden Korkar? 2-6 Ay Dönemi 6 Aydan Sonra Öneriler İçerkler Linkte! 🚀 https://blog.mutlubebekleriz.com/genel/bebekler-banyo-yapmaktan-neden-hoslanmaz-bebeginize-banyo-yapmayi-sevdirecek-oneriler/ Peki sizin bebeğiniz banyo zamanı nasıl davranıyor?
Balkizlarim HappyKids çok hoşuna gidiyor her gün akşam 7 de yıkıyorum masaj yaptiriyorum ortamı ona göre ayarlıyorum en geç gece uykusuna 8 30 da yatar ♥️😇
AyazMerve HappyKids 4 ayımız dolmak üzere, doğduğundan beri banyoda ağlamaz ama çıkınca kıyamet kopuyor hep zor giydiriyorum 🤣🤣
iki_prenses_annesi201 HappyKids küvette yıkayınca ağlamaya başlıyor ama bmyoda bnm kıcgmda yıkannca ağlamıyor 😊😊
Ahmedenesinannesi Durucilla benim oğlumda öyleydi. Ve ilerliyor bu durum banyoya el yıkamaya bile gitmiyorlar. Ben onunla beraber banyoya girdim hadi oynayalım dedim sen başıma su dok dedim ben ona o bana yarış yaptık. Birde banyo şapkaları var onu deneyin derim. Kendini kasmasın diye sırtına dokucem diyorum sırtına sonra kafana dökelim diyerek alıştırdım
Balbocegiumay Balkizlarim ayiptir sormasi sabah kacta kalkiyo ben 10 veya 10 da yatiyorum sabah 7 de ayaktayız
Bgmyzc Bebeğim 11 aylık doğusundan bu yana mutlaka Hergun yıkarım çok nadir atlamisimdir banyo yapmayı çok sever kuvetinde kendi sıkılına dek oynuyoruz kendi çıkmak istediği zaman çıkartıyorum bide yıkarken başından asaga hiç öyle su dökmedim her zman buna dikkat ederim
Remkoc Bgmyzc nasıl dokuyorsunuz pekii merak ettim ben öyle yaptığım için çok ağlıyor biz 2ayligiz henüz ama olsun 😊
Ezeltos15 Remkoc bizimse bebeğimiz 2 aylık bebek küvetinin üzerine file geçiriyorum üstüne de hırka koyuyorum ki soğuğu bebeğe gelmesin diye guzelce önce sırt üstü bırakıyorum bi yandan da eşim veya evde kim varsa su döküyor üşümesin diye daha sonra elimle tutup sırtını poposunu falan lifleyip suluyorum en son basını sabunlayıp 2 elimle kulakları içe alıyorum kulak deliğini kapatacak şekilde basına da su döktün mü tamamdır yüzüne gözüne dikkat edin tabi bu sırada çok su hem nefes keser hemde gözüne falan şampuan kaçmasın
Bgmyzc Remkoc canım hayırlı uğurlu olsun bu arada bebişin🌹oğlum oturmaya baslayana kadar kuvetin içinde kendim sol koluma kafasini koyarak yatar pozisyonda yıkadım her zaman yüzüne gelmeyecek şekilde kafasından döktüm suyu umarım anlayabilmişimdir tuttuğum şekli😊 şuan 11 aylık yat oğlum diyorum zaten yatıyor küvetin içine yani aynı pozisyonda suyu döküyorum😍
26262626 Ezeltos15 kulağına su kaçmasın diye su dökülürken ellerinle mi kapatıyorsun canım doğru mu anladım. Bide kulak temizliğini nasıl yapıyorsun 🙏
HappyArasMom Bizim 5,5 aylık oldu , 3 günde bir yıkıyorduk , bebeğin cildi kuruymuş daha da kuru oldu egzaması arttı, banyodan sonra nemlendirmeye özen gösterin.
Ezeltos15 HappyArasMom fakat o ger bebek için geçerli değil yağı cilde göre tavsiye ediyorlar cunku yaglamak terlemenin önüne geçip hücreleri kapattığı için isilik veya sivilce döküyorlarmış çocuklar
ftsdmrhn AyazMerve aynen benimkide öyle ya. Ağlamasın diye 40 takla atıyoruz ama yok istisnasız her banyo çıkışı agliyor
Remkoc Bgmyzc evet çok mantiklii yüzünü ayriyeten yıkıyoruz o zaman zaten yüzüne gelmesi korkutuyor bebekleri annemler kaynanamlar yıkadığı için o şekilde gördüm hep henüz hiç kendim yikamadim açıkçası bu şekilde yikarsam benim içinde daha iyi olur çok tesekkurleerr 🥰😊🤗♥️
Elif6666 26262626 canim ben kulak tıkacı aldim slikon onu koyyorum ilk başlarda almadim her dustan snra kulak ağrısından cok cektik şimdi hic su kcmiyo cok raht
Bgmyzc 26262626 ilk 1 hafta dikkat ettim yanimda yıkarken annem vardı onun dışında zaten tek normal yıkadım herhangi birşey yapmadım ama çocuk doktoruma danıştım bişey olmaz dedi çok şükür olmadı sorun yok
Ezeltos15 26262626 evet canım kulak arkalarını öne getiriyorum kapatıyorum o şekilde kuşak temizliği yapmıyorum canım önermiyorlar cunku kulak kendi pisliğini atabiliyormuş
Kuzey_keremcik 26262626 ben banyodan sonra kulaginin hafif kenarlarini temisliyorum okadar ama kulak arkasina dikkat et cunku kustugu zaman direk orda birikiyor ve pislik oluyor birde boyun alti koltuk altlari el ve ayak parmaj aralari buralardada giydirilen giusilerin pamuklari tuyleri birikiyor