Cerenizm3 Canımcımlar bebeğim ilk 3 aya kadar kolikti 24 saatin 1 saatini bile uyumazdı ağlardıı yavastan 4 aydan bir eğitim vermeye başladım şimdi 7 aylığız 3 aydır yatağını severek uyuyor ne kolikten eser kaldı ne sallamak kaldı şimdi sabah 9 kalkış mama içer altını değiştiririm oynasın diye yatağa koyarım uyur 1e kadar beslenmesini oyunları oynarız 14.30da yatar 5te kalkar 18.30ta yatar sabah 9a kadar 3 aydır böyleyiz paylaşmak istedim mutluluğumu gaza gelip eğitim vermek isterseniz ferber yöntemini yapın hem siz hem bebeğiniz rahatlasınn canımlarrr😂😂😂💁🏼♀️💁🏼♀️😂🙈
Tb81 Cerenizm3 bizde 4 ay 4 günlüğüz 5 6 gündür bende eğitim veriyorum canım artık hiç sallamıyorum ama gene de uykuya geçerken zorlanıyor gece hala istediğim gibi değil emzik düştüğünde uyanıyor acaba sizin de mi öyleydi başlarda
Bill Egelim Ben diye diye cocukta uyku muyku birakmadim. Diştende olabilir belki ama cekirdek degil huni takip geziyoz😀
Egelim Gencanne_19 Ya valla ben kendime bile söylemeye korkuyorum böyle şeyleri, buraya birde diyeceğim ki akşam 6.30 uyuyor sabah 9’a kadar. Çarpılırım 😄
Cerenizm3 Egelim maşallahını eksik etme birşeycik olmaz yeterki rahatca istediği kadar uyusun bebicikler😂💃
Cerenizm3 Gencanne_19 amaa ilk 3 ay bende öyleydim bir gün uyudu hemen sülaleye yaydım burnumdan geldi ertesi gün😂
Egelim Gencanne_19 Benim oğlan uyuyor ama çok huysuz, doğdu doğalı mız mız. Bezen eşime bile bugün sanki sakin dediğimin ertesi günü canavar kesiliyor resmen başıma. Artık aklımdan geçirirken bile tövbe çekiyorum😂
Egelim Cerenizm3 Maşallah canım 🧿 benim bebeğim de uyuyor, benden nazar gelmez de, burada sabaha kadar uyumayan bebiş anneleri var, bu posttan haz etmeyeceklerdir 😀
Esraesma0109 Lütfen nasıl olduğunu anlatın😢neredeyse 3 aylık bebeğim uykusuzluktan o çatlamadı ama ben çatlayacağım bugün 😭 Zor olmadı mı? Kaç gün sürdü bilgi verir misiniz?
Cerenizm3 Esraesma0109 4. Ayın başında başladım cok zor oldu ilk 3 gün deli divaneydik sonra o alıştı rahatladı ben rahatladım 3 gün sürdü başardım dedim alışması uzun sürdü yinede 5 aylık olduk yine uyumamak için direndiğinde aynı yöntemde kararlı kalıyodum şimdi mışıl mışıl😂
Cerenizm3 Esraesma0109 ben artık eşime götür cucugunu işe yapamıyorum dediğim zamanlarda gelmişti o ağladımı hiç susmazdı zaten sinirden ağlardım amannn gitsin gelmesin o günler🥲
Egelim Cerenizm3 Ah keşke her bebekte her yöntem işe yarasa. Benim oğluma uyku eğitimi vermem 3 ayı buldu, çocuk resmen eğitime karşı direnebildiği kadar direndi.
Gencanne_19 Egelim benim annem falan sorar oğlun uyudu mu bugün diye. Derim ki bu soruya cevap vermiyorum lütfen ısrar etmeyin sonra ben uğraşıyorum diyorum 😃😂 gülüyorlar. Mutfakta iş yaparken ne güzel uyudu işimi hallediyorum diyorum içimden,2 dk ya ingaaa sesi geliyo😂😂
Cerenizm3 Egelim bizimkide direndi canım ama anne yeteki kararlı olsun sanma 5. Ayında yine direnmelere başladı hep aynı yöntemi yaptım kimisi kıyamıyor uyusunda nasıl uyusun die ayağa alıveriyor cucugu🥲💁🏼♀️🙈
Egelim Cerenizm3 Ya ben de işe başlayacağım diye vermek zorunda kaldım, mecburi istikrar yani. 10 gün sonra işe başlayacağım, kayınvalidem gelecek bakmaya ama ilk günden bana ayağa alıştır diyen biri, kolayına gelir de ayağında sallar diye çok çekiniyorum.