Aybuke_ Arkadaslar balık gaz yapar mı yapar diye yemiyorum uzun zamandır ama bugun baska bisey yapmak aklıma gelmiyo balık yapıcam sadece yesem bişey olur mu bebegim çok gazlı bi bebek balık gaz yaparmı bilenler cevap verebilri mi aceba 🙏🏻
Aybuke_ ada0965 ay gercektenmi ben her hafta yapıyorum ama yemiyoum gaz yapar iye kendime ayri yemek eşime ayrı yemk yapmaktan bıktım 😔
Aybuke_ Tazeanneb bugune kadar bosu bosuna kendime eziyet ediyomusum ozman bugun doya doya balık yiiym 🙈
Aybuke_ fst yemediğin seyler neler canım ben hiç biley yeniyorum bana bi akıl vern ya inanın 1.5 aydır tavuk pilav makarna corba baska agzma bısey sırmuyorm mercmek çorbası fasulye nohut pırasa karnbhar kuruyemiş çikolta vs hiç bısey yemiyorm ve gercektn canm cok cekiyo bazen ama kzm için yemiyorm 😞
cerenduran Aybuke_ kızartma şeklinde yediğim zaman gaz yapmıştı. ama her tür kızartma gaz yapıyor zaten ben fırında yapıyorum hiç sıkıntı yaşamıyorum. bilhassa somon müthiş süt yapıyor arkadaşlar da belirtmiş
Merveenesasaf Vallahi herşeyi yiyorummm herşey gaz yapıyor onu yeme bunu yeme dersen sütünüzün kalitesi azalır benim bebeğimde aşırı gazlı o kadar da dikkat etmeyin
Aybuke_ Merveenesasaf ay cok dklat ediyoruö bi gün bişey yiym kızm o gün çatlarcasına aglıyo bende hep kendmi sucluyorum benm yuzumden diye 😔
Aybk Aybuke_ baştan nasıl alıstırırsan öyle olur canım, biz suan 3 ay 21 günlüğüz bugune kader hiç bir gıdayı gaz yapar diye yememezlik yapmadım, ama ne kadar sakınırsan ve sonunda o gıdayı tüketirsende yapar yani, de ayrıca balık gaz yapmaz 😂
[silindi] Aybuke_ kesinlikle gaz yapmaz yiyebilirsiniz. ben her yedigimde kızım aşırı kaka yapıp rahatlıyor :) bebeginizin bezini sıkı sıkı baglayın derim 😂
fst Aybuke_ çikolatamııı😂hamileyken o kadar tiksinyodumki şimdide hergün birsürüü yiyorm 3 aylık olduk biz artık 🥦 falan yiyorm yeşillik makarna çorbalar🙈 ben zaten bunları yiyen biriydim çok zor olmadı banada ama nohut fasulye mercimek bende yemiyorm bol bol kahvaltılık☺️👍🏻 bak şimdi bende be yiyorm bilemedim kız çok az şey yiyorm
Rabiyamine Aybuke_ bebişin 3 ayı geçtiyse herşeyden az az da olsa ye canım sütünden her vitaminler bebişe geçsin 😊
Merveenesasaf Rabiyamine aynen canım benimki daha 1 ay 23 günlük ama herşeyi yiyorum İnan ki hemde aşırı gazlıyızzzz ama yemezsssem ilerde daha çok kötü oluyor
Rabiyamine Merveenesasaf benim kızım 5 aylık gazlı günler geçecek Allahın izniyle sadece biraz sabır 😊