Zerinisa Aybuke_ balik gaz yapmaz ama sogan yediysen yaninda sogan gaz yapar yada salataya koyulan sogan salgam suyu kola bunlar yapio
Aybuke_ fst valla canm dün neden boyle oldu kızım bilmiyorum balk yedm ama az yedm kzm gece bir gram uyku uyuması hep ıkındı neden balıkda 5/6 tane yedim yemedim korkudan okadar üzgünümki elimde mahvoldu yavrum 1 ay 16 günlüğüz daha 😔
fst Aybuke_ gün içinde başka ne yedin 😞balıktan olduğunu zannetmiyorm ama bi hafta sonra yine dene yaparsa bi kaç ay ara ver ozamn ilk zamanlar bizde öyleydik 3. aya yakın azalıyo
Aybuke_ Rabiyamine hiç uyumadı gece daha yeni uyudu ay cok üüzlüyorm neden boyle oluyo nasl gecicek bu zamanlad düzelcekmi yavrum emmeye geliyo emerken bir anda kaskatı yapıyo kendsni bacaklarını ileri geri cekiyo ıkınıyo aglıyo o bitiyo rahat emcek derken bogazbda kalıyo o bitiyo kusması geliyo😞
Aybuke_ Rabiyamine gecer inşallah hiç inanamıyorum bide ayrıyeyen kusuyo benm kızm hatta kusamıyo hep geri yuruyo uyurken bir anda kusması geliyo yurkunarak uyanıyo aglıyo hep boyle gece gğndüz 😞😞
Rabiyamine Aybuke_ inan ki düzelecek canım sadece sabret biliyorum çok zor aynı şeyleri yaşadık 😥üzme kendini
Aybuke_ Rabiyamine ay cok üzülüyorum hiç geçmicek sankı gözlermn içine içine bakarak aglamıyomu içim parçalanıyo inşllah gecer inan o kadar inanamıyorumki gecicegne😞
Ecmada bebisimbenm umarim sizde faydasını görürsünüz bende yorumlara bakarak aldım 2-3 gun icinde hafifliyor 1 haftada komple geciyo ama gecse bile her gun sabah aksam kullanmanız lazım
Aybuke_ fst iyi smdi canm cok sagol bu seferde kusması izin vermiyo çocuk yataın uyuyo iki dk gecmiyo midesi bulanıyo kusması geliyo gozlerni açiyo aglıyo yawrum kıyamam 7 dk dır uyutuyorm inan 3 defa uyudu uyandi 😞
Aybuke_ fst valla bilmiyorum iki kat giydiryprm şağlasını eldivenini eksik etmiyorm çorap patikli alt patik giydiryorm evmde soguk degl bende bilmiyorm 😔